Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2006, 00:10   #63
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil
Mnie dziwi brak podstaw logicznego myslenia, wystarczajacych zeby szeregowy Kowalski zrozumial, ze jesli do wyborow pojdzie 30% luda i wygra je partia z 30% poparciem glosujacych to rzadzacych wybralo k**** 10% ( margines ) spoleczenstwa. Nie idac do wyborow oddajecie za darmo zwyciestwo w rece radykalow i wsiokow z 'zelaznym' elektoratem.
I na kogo pojde glosowac?
PO - sam juz nie wiem, co to jest. Niby pomysly ma, a jakby sie doczepili to wladzy, to niewiadomo co by wyszlo.
Samoobrona - nie chce, zeby w centrum miasta warzywniaki i inne pola uprawne sie tworzyly.
SLD - znowu afery? To nudne.
LPR - nie chce miec pod nosem wasika i czesac sie jak H.
PiS - nie jestem PiSiorem, nie mam obsesji na punkcie lustracji
SDLP - a takie se resztki.
Oczywiscie, kazda z tych partii moglaby rzadzic, a w/w opinie sa mocno podkoloryzowane, ale...

@ktostam : smieszny mnie takie zdanie "ten jest zly, bo w PZPR byl". No i....co z tego? Ktos w koncu tam musial byc, a to, ze byl czlonkiem tej partii, to nie znaczy, ze nie moze zreformowac kraju. Tak samo jak z lustracja - ktos musial tymi sluzbami specjalnymi rzadzic, tak jak w kazdym normalnym kraju. Nie powinno sie karac tych SBkow, bo taka ich praca byla, wiekszosc pewnie sumiennie dzialala dla panstwa. Powinno sie karac tych kablarzy, ktorzy donosili, bo TO sa najgorsze mendy -.-