Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2006, 01:05   #14
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

No i dobrze, dzięki tobie się uśmiałem (przydało mi się po tym co zobaczyłem wcześniej. Dont ask... potem zacząłem poważnie zastanawiać się nad swoim podpisem). Poza tym nie tylko ty nie wytrzymasz, a przekleństwa i tak cenzurują (w dość wg. mnie głupi sposób). Ale to twoja sprawa. Dzięki że mnie bronisz. ;]
@wyrób mięsny
Cytuj:
Dark Alphadron - ty skończony noobie.
No comments... innych bluzgów nie znasz?
Cytuj:
Rozumiem, że koleś jest spamerem, ale nie musisz tak po nim jeździć.
Wiem że nie muszę. Ja NIC nie muszę, są tylko rzeczy które powinienem robić, np. szkoła, oddychanie. Do takich rzeczy zaliczam właśnie objeżdżanie noobów.
Cytuj:
Poza tym nie wyżywaj się na Bogu winnych ludziach tylko zrób sobie dobrze - od razu będziesz dla wszystkich milszy.
Bogu winni ludzie? O ludzie... Jak porywasz się na stosowanie aforyzmów, dobrze by było gdybyś je znał. Poza tym jeżeli TY jak jesteś wkurzony to się masturbujesz, wcale nie znaczy że inni też to robią. Nie oceniaj innych według swojej miarki.
Cytuj:
Co ty sobie myślisz, że każdy chce czytać twoje bluzgi.
Na końcu tego zdania powinien być pytajnik, popularnie zwany znakiem zapytania. Poza tym, wcale nie myślę że ludzie chcą czytać moje bluzgi. Ja myślę (przynajmniej umiem. And you?), że spamerzy POWINNI to przeczytać czy tego chcą, czy nie i pomyśleć (albo chociaż spróbować) co robią.
Cytuj:
Idź do mamusi niech da ci Pysia, a odczep się od tego forum.
Boże, co za składnia... W pisowni chyba stanąłeś na poziomie klasy pierwszej szkoły podstawowej. Wróc do tej klasy i wyjdź jak nauczysz się pisać. Poza tym ten bluzg był tak mało oryginalny jak tylko się da. A na takie mało oryginalne bluzgi nawet nie odpowiadam. Cya.
Cytuj:
Wróć kiedy przestaniesz grać w Kangurka Kao i zaczniesz się normalnie zwracać do kulturalnych ludzi.
KULTURALNYCH? Spamowanie nazywasz kulturą tylko dlatego że nie uświadczyłeś tam słowa k***a lub podobnego? To ja od dziś srania na chodniku nie nazywam chamstwem tylko "załatwianiem potrzeb fizjologicznych", bo człowiek to MUSI robić, a przy tym podciera sobie dupę żeby była czysta. To ma taki sam sens. Tekst o Kangurku Kao - patrz komentarz wyżej.
//EDIT//
Cholera, zrobiłem błąd... keidy pisałem to zdanie:
Cytuj:
Jak porywasz się na stosowanie aforyzmów, dobrze by było gdybyś je znał.
To byłem już BARDZO zmęczony (było już po północy) i się pomyliłem. Miałem na myśli IDIOMY. Cholera...
@down
Tak, posty z teoriami bez dowodu uważam za spam. Ale jeszcze bardziej za spam uważam TEMATY z teoriami bez dododu. Poza tym to wcale nie jest dziwne. Bo takie tematy i posty to JEST spam. Najwyraźniej jesteś Synem Tibii (TM) i jako spam uznajesz posty typu HDFTGTEHEFHTEHS czy SPAMSPAMSPAM(...)SPAM. (Poza tym ten temat był już wałkowany setki razy) Proszę, poszukaj w internecie słowa SPAM i naucz się jego definicji.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)

Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 30-06-2006 o 10:36.
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem