Od poczatku bylem przeciwny, Kanik to samo.
a swistak siedzi i zawija je w te sreberka
tylko ze draz i urb jak przyjechal do poznania to nie najpierw do cafe mimo ze cala ekipa tam caly dzien czekala- lacznie z dragoholikusem i prawie wszystkimi ar'solami) tylko z bolem i pollem poszli do pubu sami i tam za naszymi plecami juz podjeli decyzje.
bolo byl w pubie ze znajomymi tam i nie robil tam jakiejs targowicy tylko powiedzial swoje zdanie. walnelismy po browcu i koniec
O 3 w nocy przyszli do cafe i po prostu nas poinfromowali.
tak i dali ci kluczyk zebys juz sie odkul od latarni bo sprzeciw nie mial juz racji bytu .co ty gadasz z tego co slyszalem to machales ogonem ze szczescia.dobrze pamietam bo sie specjanie ludzi pytalem o to jak tam cors
(licencja na prawde i liderzy kola wzajemnej adoracji mieli patent na posiadanie racji wiec oczywiscie zrobili to co dla Dofu jak pokazuej historia wyszło najlepiej)
ty masz za to licencje na bycie ostatnim sprawiedliwym
tyle ze z wyplaceniem kasy to draz tydzien zwlekal - a ja z kanem powiedzielismy swoje stanowcze NIE i przeszlismy do DeathMetal (pozniejszego Vision)
najlepsze akcje chucka tylko to przebijaja
w odpowiedzi zabrali Kanowi passy do Zordana to jest nieco glebszy temat i opisanie go jednym zdaniem to spore uproszczenie , a ze nade mna nie mieli nijakiej "wladzy" to bylo mniej wiecej tak ze mielismy bic draza poki nie placi - i fakt faktem kilka razy go dof pogonil juz po wizycie w poznaniu a zanim zapłacił - a wiec w mojej kwesti tylko "zapomnieli" powiedziec ze caly pakt juz zaczal obowiazowac - skutkiem czego ja zaspamowalem ich soule fire i ganiam wolajac po dof i odpowiedzialo mi albo wymowne milczenie albo "nie chciales ugody za 1mln to gin" i ofc padlem
jak nie mieli 'nijakiej' wladzy to czemu oczekiwales na 'jakas' pomoc
potem jeszcze pare dni pozniej pollbull zaczol mnie klepac na edron ale tam juz swe zadzialali i "przekonali"
no tak szkoda tych zbawcow azury szkoda ze robili pa na kazdym polaku ale nikt nie jest doskonaly nawet rasiak.zreszta co do swe to nie chce generalizowac nie kazdy to dr.evul
|