Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2006, 02:13   #1
MJowitek
Użytkownik Forum

MJowitek's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Polska

Profesja: Sorcerer
Poziom: 9
Skille: 20/27
Poziom mag.: 9
Domyślny Poradniki na allegro, 40lvl w 4 tyg.?Prawda czy nie ???

Długo myślałem gdzie ten temad wrzucić ale po zastanowieniu się wybrałem to miejsce. Wszystko dotyczy poradników na allegro kótrych zadaniem jest zrobienie 40lvl w 4 tygodnie po 2 godzinie dziennie i z bezpłatnym kontem. Na allegro jest wiele osób którzy kupili poradniki i sobie chwalą. Czy nie jest to może oszustwem? Czy jest to możliwe w 4 tygodnie 40lvl.? Czy warto kupić takie coś? A może to poradniki pochodzą włąsnie z tibia.pl i tibia.org.pl i są zebrane w jedną całość? Może ktoś ma taki poradnik, bo kupił na allegro? Czekam na wasze odpowiedzi? Co wy o tym myślicie? Warto czy nie ?

A oto cytaty z takich aukcji:
"To sprawdzony i pewny sposób. Nie daj się omamić na oferowane w konkurencyjnych aukcjach postacie z 50 czy 60 lewelem sprzedawane za 60 zł każda!!!To dopiero strata kasy !!! Po co, skoro możesz zrobić sobie taką postać sam w zaledwie 4 tygodnie !!!

"Wszysko to znajdziecie w moim poradniku. Sam go napisałem i jestem z niego dumny bo zawiera całą moją wiedze na temat tibi. Poradnik jest przeznaczony dla nowych jak i graczy z wielorakim doświadczeniem"

MJowitek

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.