Skąd ja to mogę wiedzieć?
Tak grałem tu, przestałem, ale Iridią interesuję się nadal. Z bólem serca muszę przyznać, że na Iridii z czasem było coraz gorzej, nazwałbym ten server - serverem ludzi fałszywych, którzy pod pozorem zmian na lepsze (Changes) uczynili przy dojściu do władzy z servera piekło. Władza przechodziła z ręki do ręki i każdy próbował z niej korzystać, co miało bolesne skutki dla servera.
PA nie dotyczy Ciebie bo masz przy nicku da'Roc, a Kash jak dobrze wiemy jest w Arc. Chociaż ostatnio głośno jest o tym jak przywłaszcza sobie edron d-lair. Cofając odrobinę czas, przypominamy sobie, że Kashrius także był w Changes

A przecież Triad był taki "Zły", jednak to z niego wywodzi się jedna z nielicznych uczciwych i sprawiedliwych twarzy Arcanium - Cirmo aka Naviator.
Iridia to świat mniejszych i większych PA, dzięki którym mamy kolejne zagrożenie czyli random pk tacy jak ja, są to ludzie którzy dzieki "wspaniałym" władcom servera nie mogą w spokoju grać.
Iridii już nic nie pomoże, a granie tam bez znajomości/mocnych nerwów to strata czasu.
//Alaquazar