Temat: Dosyć PA
Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2006, 03:37   #251
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
czyli wczorajszy incydent na hydrach gdzie wywaliles jakis low lvle to nie przyklad twojego pa?...niestety na twoja niekorzysc okazalo sie ze to ziomki jednego z Turtli byly i ze tak powiem zostales "grzecznie" wyproszony ze spawna

<-------------------- exit.
\.
a tutaj twoja bron obrocila sie przeciwko tobie, jaki pzrebieg miala sytuacja,to ze delitaknie wyprosilem(nawet nietklenem low lvlv) z spawna poniewaz ja tam huncilem i bylo na letterze napisane jak byk,nieznaczy sie ze poskazryl sie wam 30 lvl protec by ktostam niepamietam a wy zaraz wpadliscie pokazac jacy wy sprawiedliwi,

arowix dowiedz sie jak bylo a pozniej mow o pa
a jakbys niewierzyl popytaj jaki ja jestem uczolony na pa i zawsze opier~ swoich z sk jak tylko cos odwalaja,

ps dzis mailem identyczna sytuacje damoon poszedl po mf do ankry i jakos niewrabalem sie mu na spawna bo pisalo ze wraca za 15 min,oooo a moglem;] bo w/g was opuszczenie spawna nawet na 5 min jest rownoznaczne z opuszczeniem i strata kolejki taka odpowiedz wczoraj dostalem;]

malo wiesz,
duzo piszesz

@lady monisia;]

przestan snic,zawsze bylem zdania ze najlepsze glidie sa takie ,w ktorych niema polakow,i wygrywaja te glidie w ktorych ich niema;],to sie nauczylem na 8 poprzednich serwerach
wiec o czym ty mowisz,jaka wojna,jakie powstanie,jaki bunt,szybciej bedzie jak se nowego chara zalozysz
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow

Ostatnio edytowany przez notop - 30-06-2006 o 03:46.
notop jest offline   Odpowiedz z Cytatem