Nasza reputacja
witam.
wczoraj w Carlin postanowiliśmy się z kumplami trochę zabawić. poszliśmy po butelki i na drugie piętro budynku obok depotu. pobawiliśmy się troche w barmana. później już piliśmy na całego. czkało nas już strasznie. przyszło jakichś 3 gości i patrzyli się co robimy.zainspirowani grą naszej reprezentacji wyjąłem trąbke i zaczęliśmy śpiewac: POLSKA GOLA!
goście zaczęli nas wyzywać: Polish noobs i blokowali nam przejście zastawiając się krzesłami. chcieli wyłudzić 100gp za przejście. myśleli że w RL też jesteśmy teraz pijani? w końcu nas przepuścili. działo się to na serwerze non-pvp, więc może ma to na to wpływ.
przypadek nr 2
ide sobie na cyklopy na południe od Thais i już sobie jednego zlurowałem i podbiega Polak z polskim nicknamem typu "Dark Krzysztof" (to tylko przykład)
piszę do niego żeby nie zabijał cyklopa. a on podbiega i mnie blokuje żeby mnie cyklop zabił. a ja mana shield włączam i cyklop może mi skoczyć. a do gościa z ryjem: "polish noob". człenio od razu się uspokoił i odszedł.
czym zasłużyliśmy sobie na taką reputację? czy Wam też się tak zdarza? czy picie alkoholu w tibii to aż takie dziwne? chyba w podświadomości każdego Polaka jest coś takiego jak patriotyzm bo mnie "polish noob" bardzo dotknęło.
chyba musimy poprawić naszą reputację w Tibii.
pozdrawiam
VArGasso
|