Temat: Dosyć PA
Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2006, 13:06   #253
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop
a tutaj twoja bron obrocila sie przeciwko tobie, jaki pzrebieg miala sytuacja,to ze delitaknie wyprosilem(nawet nietklenem low lvlv) z spawna poniewaz ja tam huncilem i bylo na letterze napisane jak byk,nieznaczy sie ze poskazryl sie wam 30 lvl protec by ktostam niepamietam a wy zaraz wpadliscie pokazac jacy wy sprawiedliwi,

arowix dowiedz sie jak bylo a pozniej mow o pa
a jakbys niewierzyl popytaj jaki ja jestem uczolony na pa i zawsze opier~ swoich z sk jak tylko cos odwalaja,

ps dzis mailem identyczna sytuacje damoon poszedl po mf do ankry i jakos niewrabalem sie mu na spawna bo pisalo ze wraca za 15 min,oooo a moglem;] bo w/g was opuszczenie spawna nawet na 5 min jest rownoznaczne z opuszczeniem i strata kolejki taka odpowiedz wczoraj dostalem;]

malo wiesz,
duzo piszesz

@lady monisia;]

przestan snic,zawsze bylem zdania ze najlepsze glidie sa takie ,w ktorych niema polakow,i wygrywaja te glidie w ktorych ich niema;],to sie nauczylem na 8 poprzednich serwerach
wiec o czym ty mowisz,jaka wojna,jakie powstanie,jaki bunt,szybciej bedzie jak se nowego chara zalozysz

Opusciles spawn twoja brocha kolejka stracona...a twoj stosunek do pa malo mnie interesuje szczerze przyznam,z drugiej strony jako byly Ez z odmiennym nastawieniem do siania pa dlugo bys na tym serwie nie poexpil wiec wyboru raczej nie masz panie "anty pa".

Ps. Zdaje sie ze malo sie nauczyles na tych poprzednich 8 serwach, albo poprostu zadawales sie tylko z noobami. I radzilbym nie generalizowac tak mocno o polakach bo ktos moze poczuc sie urazony a wiesz ze miales juz warny za gadki na forum...
Aro aka papa jest offline   Odpowiedz z Cytatem