Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2006, 14:54   #70
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gangrel
Moim zdaniem jest to grupa młodych ludzi, którzy widzą głupote w przedmiocie takim jak wychowanie patryjotyczne, a zagrożenie w obowiązkowej religii. Wszak konstytucja mówi o równości wszystkich wyznań, więc dlaczego jakieś ma być nauczane?
Jest możliwośc nauczania prawosławia czy innej religii, wystarczy jakiś tam odsetek danego wyznania...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lobek bobek
Moim skromnym zdaniem t oucznioweie sa lenie i dupy lenia i strajkuja na giertycha bo im sie nie chce dupska kisic w salach bo nie ma tam klimatyzacji jak w innych szkolach na przykald w usa i ten innych bo ja bylem to wiem
Przecinka i kropki mama nie nauczyła?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
I na kogo pojde glosowac?
PO - sam juz nie wiem, co to jest. Niby pomysly ma, a jakby sie doczepili to wladzy, to niewiadomo co by wyszlo.
Samoobrona - nie chce, zeby w centrum miasta warzywniaki i inne pola uprawne sie tworzyly.
SLD - znowu afery? To nudne.
LPR - nie chce miec pod nosem wasika i czesac sie jak H.
PiS - nie jestem PiSiorem, nie mam obsesji na punkcie lustracji
SDLP - a takie se resztki.
Oczywiscie, kazda z tych partii moglaby rzadzic, a w/w opinie sa mocno podkoloryzowane, ale...
@ktostam : smieszny mnie takie zdanie "ten jest zly, bo w PZPR byl". No i....co z tego? Ktos w koncu tam musial byc, a to, ze byl czlonkiem tej partii, to nie znaczy, ze nie moze zreformowac kraju. Tak samo jak z lustracja - ktos musial tymi sluzbami specjalnymi rzadzic, tak jak w kazdym normalnym kraju. Nie powinno sie karac tych SBkow, bo taka ich praca byla, wiekszosc pewnie sumiennie dzialala dla panstwa. Powinno sie karac tych kablarzy, ktorzy donosili, bo TO sa najgorsze mendy -.-
Jakbyś chcial zauważyć w kierownictwie LPR zarost ma może 1 czy 2 osoby... No i nikt nie gładzi grzywki na lewą stronę...
Co innego szeregowy członek PZPR, a co innego kierownicze stanowisko w tej partii... Może jeszcze nie skazywać sędziów działających w stalinowskiej prokuraturze? eSBecy niszczyli innych ludzi, to nie działanie służb bezpieczeństwa.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VIl
Nie jest obowiazkowa, ale jest defaultowo ustawiona. Dlaczego nie ma zapisow _na_ religie tylko sa _wypisy_ z religii? Poza tym dlaczego wbrew konkordatowi jest prowadzona za panstwowe pieniadze w panstwowych placowkach ? No, wprowadzanie mysli Dmowskiego ( ktorym Romus jest zafascynowany ), dziadka Jedrzeja i ojca Tadeusza to nie bedzie indoktrynacja. Z SLD jakos nikt specjalnie sie nie smial, bo nie odstawiali groteski. A dzika lustracja - bardzo dobre narzedzie do zdyskredytowania lewicowej opozycji? A szukanie hakow ( vide afera z finansowaniem ) na PO ? Wniosek Giertycha o delegalizacje SLD ? Jeden narod, jedna partia, dwoch wodzow ...
Są zapisy na religię, w I klasie pedałówy jest karteczka dla rodziców czy chcą by ich dziecko uczęszcząło na religię <sam miałem>. Hmmm, podzielasz zdanie posła PO, że imieniem Dmowskiego nie nazwałby naeet najmniejszego skweru? Gdyby nie ten człowiek, dziś nie byłoby (prawdopodobnie) Polski. Hmmm, SLD nie powinno wogóle powstać, szkoda, że dekomunizacji nie było... A co do tego hasełka - za dużo pokemonów