Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2006, 16:52   #601
Red Kliff
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 06 2006

Domyślny

ok troche objasnie ale nie za duzo bo nie mam zamiaru dostac bana
Cytuj:
BUHAHAHAHAHAHA! Pokaż mi złociutki SS na trade, jak nie możesz bo akurat expisz to znaczy że jesteś kolejnym dzieckiem chcącym się popisać. Wezmę sobie twoją odp do podpisu!BUAHHAHAHAH!
Jak najbardzie moge ci pokazac na trade. A dlaczego bym mial nie moc? I tak rzadko expie wiec nie widze powodu zebym akurat teraz mial expic.
Cytuj:
Ale mógłbyś choć się nieco pokazać, przedstawić, napisać kim jesteś, ile grasz w Tibię, jaki masz poziom (Twojego Rookstayera) i tak dalej. Bo wiesz... tak to i ja potrafię napisać: "eee, wiecie, a ja mam cztery komputery w domu!". I co, myślisz, że wszyscy by mi zaraz uwierzyli? (choć akurat to prawda: mam cztery komputery w domu :-P :-D).
OK moj char siergiej astapczik 14 lvl rookstayer na aldorze. Gram w tibie od 4 lat roznymi charami. Rl name ci nie podam bo to nic nie wniesie do sprawy
Cytuj:
Zawsze jednak, co na pewno nie byłoby żadnym quest spoilingiem, możesz podać jakąś pojedynczą wskazówkę: od czego zacząć szukać, jakieś nam nieznane jeszcze legendy towarzyszące temu questowi itd. Tylko wówczas Twoje stwierdzenie (choćby nie wiem jak było prawdziwe) będzie dla innych wiarygodne. :-)
Dawno dawno temu orki polowaly na wilki, a nastepnie organizowaly wspolna uczte przy ognisku.
Wiecej nie moge napisac bo juz bylby qs. (pogadaj z npc a dowiesz sie wiecej - pacca nie trzeba miec zeby to rozwiazac)
Red Kliff jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.