ok troche objasnie ale nie za duzo bo nie mam zamiaru dostac bana
Cytuj:
BUHAHAHAHAHAHA! Pokaż mi złociutki SS na trade, jak nie możesz bo akurat expisz to znaczy że jesteś kolejnym dzieckiem chcącym się popisać. Wezmę sobie twoją odp do podpisu!BUAHHAHAHAH!
|
Jak najbardzie moge ci pokazac na trade. A dlaczego bym mial nie moc?

I tak rzadko expie wiec nie widze powodu zebym akurat teraz mial expic.
Cytuj:
Ale mógłbyś choć się nieco pokazać, przedstawić, napisać kim jesteś, ile grasz w Tibię, jaki masz poziom (Twojego Rookstayera) i tak dalej. Bo wiesz... tak to i ja potrafię napisać: "eee, wiecie, a ja mam cztery komputery w domu!". I co, myślisz, że wszyscy by mi zaraz uwierzyli? (choć akurat to prawda: mam cztery komputery w domu :-P :-D).
|
OK moj char siergiej astapczik 14 lvl rookstayer na aldorze. Gram w tibie od 4 lat roznymi charami. Rl name ci nie podam bo to nic nie wniesie do sprawy
Cytuj:
Zawsze jednak, co na pewno nie byłoby żadnym quest spoilingiem, możesz podać jakąś pojedynczą wskazówkę: od czego zacząć szukać, jakieś nam nieznane jeszcze legendy towarzyszące temu questowi itd. Tylko wówczas Twoje stwierdzenie (choćby nie wiem jak było prawdziwe) będzie dla innych wiarygodne. :-)
|
Dawno dawno temu orki polowaly na wilki, a nastepnie organizowaly wspolna uczte przy ognisku.
Wiecej nie moge napisac bo juz bylby qs. (pogadaj z npc a dowiesz sie wiecej - pacca nie trzeba miec zeby to rozwiazac)