Cytuj:
Ad. 1 - mi się zdawało, że o SS mówili, że zamnięty, ale w/e...
Ad. 2 - a skąd wiesz? Może znają 10%, może znają wszystkie -,-
Ad. 3 - ciekawe, gdzie się te 40% Tibii chowa... o, może za tym krzaczkiem? - Może i nieznają niedostępnych terenów... byli tacy co się bawili w przekopywanie pickiem wszystkiego.
Ad. 4 - a skąd wiesz?
Jeśli to wszystko Cipsoft mówił, to i tak może kłamał, żeby zachęcić graczy do kupna PACCa i przekopywania nowych terenów... zresztą, te 40% nieodkrytej Tibii to i tak na pewno nie Rook
|
Ad. 1. Mówili, że dotychczasowy quest jest zamknięty, chodziło im o drogę do tego questa czy coś. zresztą nie pamiętam żeby mówili coś o zamykaniu.
Ad. 2. Jeśli CipSoft mówił to chyba miał rację. Zresztą nie chce mi się kłócić, ale na pewnej stronce gdzie Cachero daje swoje ss'ki sa fajne zdjęcia np. jak wykonywał questa na Pharao Sworda i Eleven Helmet itd.
Ad. 3. Nie ja myśle, że za tamtym drzewem, ale dla pewnoście zobacz u siebie w szafie. Te 40% terenów tibi chowa się z nieodkrytymi questami. Może wiesz o tym, że około 30% POH'u nie jest odkryte... To jest około 10% Tibi, a do tego troche Tiquandy, Edron, Ankh i całej reszty...
Ad. 4. Bo tak mówi CipSoft w wielu wywiadach, a pozatym dużo ss'ków oglądam na zagranicznych forach. Nie są to fake'i, bo moderatorami tych zagranicznych forum są albo Tutorzy albo nawet GM'owie.
Cytuj:
To powiedz mi jak zdobyć golden helmet lub demon legi nie zgłaszając rara ? Czekam na twoją mądrą odpowiedź.
|
Moją mądrą odpowiedź. Proszę bardzo oto ona: Mądra odpowiedź. Zadowolony? A tak na serio mądrą odpowiedxią na twoje pytanie jest to, że sam musisz znaleźć tego questa.
Cytuj:
Jakie to dziwne, zakłada się tony tematów o spike swordzie, nabija masy postów, a na końcu i tak nikt nic nie wie. Ktoś mi powie po co to?
|
Po co się pytasz? Po to, że każdy noobek przychodzący na forum chce tutaj zabłysnąć ( w tym ty, ale jakoś twój temat jest takim samym beznadziejnym tematem, może akurat nie o Spike Swordzie, ale takim jak ty sam opisujesz...). Nikt jednak nie chce używać klawisza SZUKAJ, ani nie chce sie pogodzić z tym, że na forum są ludzie mądrzejsi. Myślą, że za założony temat dostaje sie moderatora, bo się jest najlepszym. Proste nie?
Cytuj:
To jak kolejne odcinki "niedowiary". Nowy odcinek, nowa teoria, nowe dowody, nowi świadkowie, a kończy sie zawsze tym samym gó*nem
|
Odcinków będzie jeszcze dużo, a gówno będzie śmierdzieć jeszcze mocniej...
@EDIT
No to przeczytaj co on napisał:
Cytuj:
załóje skasowanie przez modów tematu
|
Umiesz czytać? On napisał, że jego temat został skasowany, bo był do dupy, więc na logike, chyba widać, że lepiej nowego tematy nie zakładac, nie?