Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2006, 20:37   #720
Non'ajbi
Użytkownik Forum

Non'ajbi's Avatar

Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Keenow
Profesja: Druid
Gildia: Orange Crush
Świat: Harmonia
Poziom: ~20
Skille: -.-' xX
Poziom mag.: 39
Non'ajbi ma numer GG 556390 Send a message via Skype™ to Non'ajbi
Domyślny

1. Dziękuję za docenienie moich starań.
2. Dziękuję za pozdrowienia.
3. Tu jest bezpośredni link do zdjęcia z naszym ukochanym Excalibugiem (kiedys to sie nazywalo inaczej):

http://www.tibia-alumni-society.net/.../cycsword2.jpg

Ostatnio miałem małą awarię z kompem (spalił mi się w dosłownym tego słowa znaczeniu), więc miałem małą przerwę Ale wkońcu wakacje są i można pomyśleć nad tym zasranym mieczem xD^ Acha ... tak apropos ... ma ktoś może TibiaBotNG?? Nie zebym chciał używać, bo nie cheatuje, ale do rozwiązania zagadki jest CHOLERNIE przydatny xD^^ M.IN. pokoj z bazylem ...

Mam nową teorię, ale niesprawdzoną niestety ... (jak komuś się będzie chciało to niech looknie). Po stanięciu na tych przełącznikach w skarbcu kazo, może (MOŻE) otworzy się to przejście do dziury w kopalniach (2 pietra nad bazylem), które jest zastawiane przez pomnik.

Jak skanowałem kazo NG (ciiiiccchoooo xD^^), to natrafiłem kilkukrotnie na urwaną mapę (nagle się kończyło). Pewnie Cipsofty jeszcze tworzą ...

Jak ktoś będzie miał coś nowego, to niech pisze (byle nie PM bo i tak nie sprawdzam xD^). Walcie w temacie jak coś wiecie, tylko nie znowu tłumaczenia tego tekstu, od którego wszystko się zaczęło ...

Pozdrawiam
Non'ajbi

======================================
Excalibug Quest - in progress
[||||||----] 60%
Basilisk Riddle - in progress
[|||||||---] 70%
Tomes - Done (translated)
[|||||||||] 100%
Non'ajbi jest offline   Odpowiedz z Cytatem