Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2006, 20:52   #116
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez invinceble
Hmm.... outfit jest super, jesli chcesz, bedziesz "wystepowal" wlasnie w nim... Jesli zrobisz Ognikowi outfit, umieszcze go w fake'u, ale jest jedno "zastrzezenie"... Bedziesz dobry, ok? Tzn. bedziesz walczyl po stronie dobra.. a out ma byc jakby rycerski

ps. nie zebym stawial jakies wymagania, bo jak sie cos nie bedzie podobac, to i tak moge cie umiescic w fake'u
Yawohl, mein herr! ;] Spróbuję mu jakiegoś "knajciora" wysmarować. Tylko nie liczcie na zbyt wiele bo w tym jestem dupa (mój out to po prostu przekolorowany necro + kilka krech w paincie). Dokończę swój i mu dorobię.
A tak offtopem - dzięki chłopaki za to że zaczęliście konstruktywnie fejki oceniac. Very thx.
//EDIT//
@kolos89
Nie przerywaj. Ciekawi mnie bardzo jak zrobisz te ich pancerze, potem (już w fejku o GII) jaszczuroludzi itp. Ale najbardziej mnie zastanawia Główny Boss. (Nie, nie powiem kto to ) Dosłownie przed chwilą go pokonałem (nawiasem mówiąc, nie był aż taki ciężki do zabicia).
//EDIT2//
Swój out już mam, teraz dla Ognika zrobię.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)

Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 01-07-2006 o 09:04.
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem