@Jari~:
Nie. Jesteś w błędzie. Miałem tu na myśli raczej coś w stylu: Dark siedzi tutaj dłużej i raczej nie wyskoczył z jakimś 'extra pomysłem'. Trochę źle się wyraziłem, racja. Nie to miałem na myśli. Ty jednak chyba celowo wytknąłeś ten błąd (bardzo dobrze

). Sądząc z Twoich wypowiedzi wiesz co piszesz. Każdy inny może poprosić modka o zamknięcie tematu. (No może prawie. Mam tu na myśli tych, którzy widzą jakieś powody).
Cytuj:
Tylko wówczas pozostaje jeszcze jedno pytanie: PO CO jest to forum? I po co w ogóle są fora dyskusyjne? Bo ja myślałem, że właśnie po to, żeby dzielić się swą wiedzą na tyle, na ile się jej posiada, choćby to był "nic nie wart" jej tylko skrawek. :-/
|
Dobrze, dziel się z nami. Ale czymś. Jeżeli nie jesteś pewien nie zakładaj tematu tylko napisz posta w odpowiednim poście.
Heh, żeby było jasne:
Może kapkę przesadziłem. Sorka. I nie do końca mi chodziło o dokładną datę dołączenia. Jednak sam zobacz, że wiele naprawdę bzdurnych komentarzy (zwłaszcza ostatnie miesiące). Ludzi nie ocenia się po jak długo tu siedzą. Ktoś mógł zrobić Usera powiedzmy rok temu a teraz zacząć nim spamować. Liczy się to, co człowiek napisał. A im dłużej tu jesteś tym więcej piszesz.
Sorka za offtopic.
Edit: Sam do Uthera nic nie mam. Nie złamał też regulaminu. Jednak trochę tu siedzę (nie, nie to co myślisz

) i wiem, że niektórzy zaraz zaczną bajerować: A moim tatę jest buble a mamą sumrise... Dlatego poprosiłem o zamknięcie (2gi powód).
Nie chcę też nabijać kolejnego postu, a znając ludzi zrobi tu się właśnie taka nabijarka.