Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2006, 21:22   #29
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data doł±czenia: 06 06 2006

Domy¶lny

@ Milan ognia:
Wszystko w porządku. ;-)

Aby jednak było ściślej, jeszcze raz powtórzę, ale trochę inaczej to ujmę, co pisałem prawie na samym końcu mego posta: OK, dołączają do forum nooby, piszą bzdury, lecz wystarczy ich posty po prostu usuwać, bez wyzywania "Ty noobie", "Ty debilu", "masz zryty mózg", "jesteś niemyślącą/nienormalną istotą" itp. To nie są akurat żadne Twoje cytowane słowa, to są przykłady tego, jak Wy sami, którzy tak niby pilnujecie porządku, a tak potraficie pisać - jednocześnie sami łamiąc także w ten sposób regulamin, o którego przestrzeganie się dopraszacie. To przykre czytać takie teksty. :-/

O tym już też pisałem: nie miałem zamiaru jakoś akurat Ciebie celowo pogrążyć w swoim poście, tylko przypadkiem Ty stałeś się przykładem na to, jak postępują też inni tutaj. Ale, tak naprawdę, w wątku tym żaden post i w żaden sposób nie łamał regulaminu, aż do czasu, gdy wypowiedział się w nim o 23:20 (według godziny podanej przy poście) @ Dark Alphadron, a później @ Wyrob miesny. Od tej pory prawie wszystkie posty zawierały słowa ofensywne pod adresem @ Uther92, który, z kolei, regulaminu na tym forum nie złamał w ani jednym swoim poście: nikogo nie nazwał noobem, z nikogo się nie naśmiewał ita dalej. Nie o to chodzi, że mam zamiar wziąć @ Uther92 pod "swoje skrzydełka" i bronić, ale o to, że po prostu uważam, że każdy (czy jest mądry, czy może głupi) powinien móc się swobodnie wypowiadać, bez obawy, że zostanie wyzwany. :-/

Ja również nie chcę być wobec Was złośliwy (jak np. w swoim poprzednim poście), tylko po prostu, jako taki sobie "szary", zwykły user, chciałbym od czasu do czasu wejść na forum i poczytać choćby o tym "co sobie myśli ktoś tam o wilku itp.", niż wyzwiska i kłótnie. Wierz mi, że na niejednym forum byłem autorem regulaminu i moderatorem, i mniej więcej mam pojęcie o tym, jak się należy zachowywać na forum. I fajnie by było, gdyby każdy z nas tak się zachowywał, a przynajmniej miał o tym pojęcie. Tylko tyle. :-)

I ja także przepraszam za totalny offtopik, zatem to już tutaj mój ostatni post poza tematem (heh, na temat zresztą także nie mam nic do powiedzenia ;-).

Pozdrawiam Cię.

PS. Nie wiem czy to Ty mnie prosiłeś na Skype o autoryzację mojego kontaktu - udzieliłem Ci jej. Jeśli więc chcesz pogadać - zapraszam. ;-)
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Maj± oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważaj± się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z pro¶b± o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!

Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 30-06-2006 o 21:27.
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem