Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2006, 21:49   #17
Ppa
Użytkownik Forum

Ppa's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: XXX
Świat: Vinera
Poziom: 8
Skille: 15/15
Ppa ma numer GG 1159801
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [email protected]
W sumie masz racie do dzieci w wieku 14 lat słowo : patriotyzm miłość do ojczyzny nic nie znaczą ,, przerażamnie to że ludzie nie myślą o swojej ojczyźnie
nie znają Hymnu Narodowego , nie wiedzą kim był Piłsudski , Roman Dmowski nie
znają daty odzyskania przez POLSKĘ Niepodległości itp. Właśnie dzięki takim stroną młodzież uczy się miłości do Ojczyzny i edukuje.
wiesz co?? A mi to kiedy polska odzyskała niepodległość i to kim był Roman Dmowski zwisa... Jak można kochać kraj w którym żądzi człowiek który nie umie sklecić zdania poprawnie po Polsku?? człowiek który nie umie nawet zaśpiewać hymnu kraju w którym jest głową państwa?? Jak można kochać kraj \
Ojca świętego Jana Pawła II kraj który był nękany Okupacją Niemiecką potem Okupacją Rosyjską a w ktorym władze sprawują Naziści i Komuniści i nekane sa miejszosci spoleczne?? Jak możemy kochać ten kraj?? Kraj któremu zwisa los ludzki. Kraj ktory był potęgą światową kraj z ktorym liczyli sie wszyscy a teraz jest on posmiewiskiem innych?? Pytam jeszcze raz jak mozna kochac kraj w ktorym Slowa Ojca Swietego zostaly zapomniane?? Kraj w ktorym niemam pewnosci czy jezeli wyjde z psem na spacer wroce do domu?? No
kur*** powiedz mi jak??
@EDIT
więc ogolnie nie pieprzcie ludzie o Patryjotyzmie. Ja zamierzam zdać studia i wyjechać do Angli/USA. Bo tutaj nie widze dla siebie przyszłości nie widze przyszłości dla mojego syna zarabiac 2000zł z czego połowe zabiorą mi urzędasy bo przecież oprócz nich nikt inny nie żyje w tym kraju.

sryy za bledy ale Edita niechcialo mi sie sprawdzac w Wordzie a tamto sprawdzałem i rażących błędów nima chyba

Ostatnio edytowany przez Ppa - 30-06-2006 o 21:58.
Ppa jest offline   Odpowiedz z Cytatem