@up
O dzięki za poparcie...
Btw. Do tego gościa co mówi, że mam hunta.
Ciekawe jak mi go zrobisz skoro gram na Rook'u. Ale ja może opowiem całą sytuacje...
Chodze sobie moim rookstayerem po rook'u. Pomyślałem pójde se poexpic. Wszedłem do Mino Hella, a za mną jakiś tępy noobek. Myśle, że zaraz mi zajuma miejsce do expienia. Ale co tam. Podchodze do Orca i ten pada po kilku strzałach. Zabiłem tak ze 3 orci. Patrze na naszego noobka, a on sobie stoi i czeka jakby na zbawienie. Poszedł w głąb jaskini przedemną. Zobaczyłem Orca więc myśle zabije go sobie i dostane 25 expa. Podchodze szybciej do orca i zzaczynam go lać. Zobaczyłem, że orc odchodzi ode mnie do noobka. Myślę nieważne bo i tak go zabije. Nasz noobek odpowiedział mi na zabicie mino tym znakiem: ? . Po chwili gdy już wyszedłem z Orc Hella dostałem wiadaomość od gościa co mówi, że będę miał hunta. Pisze, że dlaczego zabiłem mu potworka i że on ma 85 level oraz to,że mam hunta. Ja się zaczełem śmiać, że nie będę miał hunta, bo jestem rookstayerem dałem ignore i koniec...
Oto cała historia. I mam pytanie do mojego przyszłego zabójcy. Czy jak ktoś ukradnie ci 1gp to pójdziesz do mamusi...?