Ale ja jestem głupi i ślepy ... Hmmm .. zaciekawił mnie opis MLSa na Tibia.Pl ... Zwróćcie uwagę na to, że w opisie MLSa jest napisane:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tibia.pl
Wykuty przez starożytnych cyklopów-kowali którzy byli zniewoleni przez boga Bloga aby tworzyły broń dla jego armii. Jednak ta broń nie była przeznaczona dla jego armii, cyklopy wykuły ją w sekrecie, aby zabić Bloga. Ponieśli klęskę jednak ranny Blog z tą niesamowitą bronią, której prawdziwe imię powinno brzmieć 'Zabójca Bogów'. W swojej furii wyciągnął on broń z swojej rany i wyrzucił daleko... Więc spadła na ziemie Tibii i była stracona nawet dla bogów. Powiedziane jest, że jest to druga najpotężniejsza broń wszechczasów. Jest także powiedziane, że krew Bloga, która zraniła broń nałożyła klątwę na ostrze i nie przyniesie to nic dobrego dla jego posiadacza i twórców.
|
Jest to w pewnym sensie opis Excalibuga, ale jednak jest napisane jasno:
Cytuj:
owiedziane jest, że jest to druga najpotężniejsza broń wszechczasów.
|
. Hmm ... czyli wygląda na to, że Excalibug nie był jedynym mieczem na tej wojnie ...
Cytuj:
Więc spadła na ziemie Tibii i była stracona nawet dla bogów.
|
Tu znowu coś jakby z historii Excalibuga ... Kurde ... to wszystko jest coraz dziwniejsze ...
Pozdrawiam
Non'ajbi
[||||||----] 60%
======================================
Basilisk Riddle - in progress
[|||||||---] 70%
======================================
Tomes - Done (translated)
[|||||||||] 100% 
|