Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AdAmSiK
A nie przyszlo wam do glowy ze moze wina lezy po waszej stronie?? Tirios mi mowil jak to gnębicie ludzi którzy w jakis sposób wybija sie na serverze, tak np bylo z Bembiczkiem. Zaprzeczycie?
|
ahahaha...sluchaj tiriosa, bedziesz zima w sandalach chodzil >.<
A moze bys sie zapytał bembiczka czy go gneblismy????? bo o ile pamietam, nigdy ani ja ani jex, <nie wykluczam jakiegos czlonka z gildi> nie powiedzial o nim zlego slowa, malo tego, byl bardzo lubiany i chodzil na hunty...ale to dawne czasy których tomek nie pamieta. wiec niech lepiej dalej zyje swoimi smokami na edron :>
GRATZ ALL!1111xd
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Emilio
a nie mozecie sie poklucic na jakims czacie? pewnie niedlugo wpadnie tu jakis mod i bedzie po temacie albo przynajmneij zostanie zamkneity wiec jezeli chcecie se pogadac to gadajcie na czacie a nie tutaj
|
No to teraz cos z Wikipedi:Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, które służy do wymiany informacji,
poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
oprócz tego ze jest to temat do zdjec, nie mozesz mi zabronic komentowac ich na forum. a ze czasami robie malutkie offtopy o tiriosie to nic ! przewodni temat postu to "GRATZ ALLL!" ; d