Zobacz pojedynczy post
stary 30-06-2006, 23:50   #42
Klimmek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D

Klimmek ma numer GG 9206444
Domyślny

Żal dupe ściska jak czytam co wy tutaj wypisujecie...

Bóg - Honor - Ojczyzna

Ciekawi mnie tylko dlaczego zawsze jak jest mowa o Nacjonaliźmie to wymienia się tylko MW... Może to dlatego, że poprostu się nie interesujecie, ale gadać lubicie.
Pozwole sobie ku może uciesze niektórych ludzi, że LPR nie jest partią nacjonalistyczą ani narodową. Za taką się uważa, ale faktycznie takową nie jest. Roman jest kretynem, ale pomysł z lekcja 'Historia Polski' nawet mi się podoba (mieszanie historii żydów z historią naszego Kraju to kiepska sprawa).
Następna rzecz to taka, że tak wielebiona przez Was MW nigdy, ale to nigdy nie zrobi dobrze zorganizowanej akcji. Dla przykładu: ostatnia parada równości, MW w ostatniej chwili zrezygnowało... No cóż, wkońcu organizacja działająca przy LPR. Na placu boju tego dnia zostało świetnie zorganizowane NOP (Narodowe Odrodzenie Polski), które w kilkunastu miejscach wystawiło 14 osobowe grupki.

Druga sprawa to taka, że większość z Was uważa, że Nacjonalizm jest be i ogólnie do dupy. A niby dlaczego tak uważacie? Nacjonalizm jest to nieugięta i twarda postawa w stosunku do Ojczyzny, jest to poczucie obowiązku budowania i ulepszania naszego kraju.
Jak to ktoś kiedyś śpiewał "bo naszym honorem jest lojalność..."

Kolejna sprawa dotyczy skinów. Znowu tutaj pewnie każdy z was uważa że łysy typ w bojówkach wsuniętych w glany to jakiś bantyda, nazista i Bóg wie co jeszcze. A ja się zapytam. Rozmawiał ktoś z was kiedyś ze skinami? Przebywał z nimi?
Szczerze wątpie.
Polecam materiały na stronie Nacjonalista.org.

"Załóż czarne glany, ogól głowe do gołej skóry - jesteś razem z nami, a wszyscy razem jesteśmy POLAKAMI!"

@edit:
Pewnie niedługo dostane znowu notke od takiego Ghosta i wyjdzie jaki to ja jestem zły i niedobry...

Ostatnio edytowany przez Klimmek - 30-06-2006 o 23:59.
Klimmek jest offline   Odpowiedz z Cytatem