Witam w Tibiê gram od niedawna, do tej pory gra³em w lineage2, knight online i kilka innych gier tego typu. Lecz musze przyznaæ spo¶ród darmowych gier tibia ma w sobie co¶ szczególnego. Lecz pewnie zastanawiacie siê o co chodzi w temacie, mianowicie chodzi o to ¿e chcia³bym pogratulowaæ wytrzyma³o¶ci graczom którzy osi±gneli 50-100-1XX lvl. Musicie byæ naprawde wytrwali

Ja osobi¶cie mam teraz 10 i muszeprzyznaæ ¿e strasznie d³ugo trzeba by³o na niego pracowaæ. Co chwila lag, lub co gorsza PK (jak wy w ogóle radzicie sobie po takim ataku PK mnie to normalnie strasznie wkurza !!). Tak ¿e raz jeszcze chyle przed wami czo³a tym bardziej ¿e w Tibi ¶mieræ jest karana bardzo surowo ( zarówno w przedmiotach jak i w skilu i exp. ). Wiem ¿e temat jest troche bez sensowny i w ogóle ale to w koñcu jest forum na którym mo¿na wypowiedzieæ sowoje my¶³i/zdanie na temat Tibi. Je¿eli kto¶ chce mo¿e siê do³±czyæ do moich gratulacji, lub podzieliæ siê do¶wiadczeniem jak graæ aby doj¶æ do takiego lvl i nie zwariowaæ