Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2006, 00:51   #63
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiślaczek
W wiekszosci przypadkow kest to bliskie prawdy...

Wybacz ale wole inne towarzystow.Podejrzewam ze sa to Twoi dobrzy kumple?
Sterotyp, skinhedzi to przecież rozgarnięci abstynenci z którymi w każdej chwili można pogadac o fizyce jądrowej czy o genetyce.

Cytuj:
Wole poczytac joemonstera.org Wyjdzie na to samo.
Jako bojownik JM czuje sie urażony ;<
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Klimmek
ale pomysł z lekcja 'Historia Polski' nawet mi się podoba (mieszanie historii żydów z historią naszego Kraju to kiepska sprawa).
Kiedy Polska była poważnym krajem, kiedy na zachodzie ludzie się zabijali 'w imię Boga' do RP zjeżdzali sie nie-katolicy w tym Żydzi, więc mimo wszystko bedziesz się uczył o Żydach.
Cytuj:
Druga sprawa to taka, że większość z Was uważa, że Nacjonalizm jest be i ogólnie do dupy. A niby dlaczego tak uważacie? Nacjonalizm jest to nieugięta i twarda postawa w stosunku do Ojczyzny, jest to poczucie obowiązku budowania i ulepszania naszego kraju.
W jaki sposób to realizujecie? Bijąc gejów? Jestem pod wrażeniem.

Cytuj:
Kolejna sprawa dotyczy skinów. Znowu tutaj pewnie każdy z was uważa że łysy typ w bojówkach wsuniętych w glany to jakiś bantyda, nazista i Bóg wie co jeszcze. A ja się zapytam. Rozmawiał ktoś z was kiedyś ze skinami? Przebywał z nimi?
Dzięki Bogu nie.

Cytuj:
"Załóż czarne glany, ogól głowe do gołej skóry - jesteś razem z nami, a wszyscy razem jesteśmy POLAKAMI!"
odwdzięczam sie równie genialnym tekstem
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dead Kennedys
Nazi punks fuck off
Cytuj:
Pewnie niedługo dostane znowu notke od takiego Ghosta i wyjdzie jaki to ja jestem zły i niedobry...
Zaraz tam zły czy niedobry, poprostu głupi

@edit
Jasne że moje zdanie a czyje mogło by być? Nie wystawie ci żadnej notki a z gg nie korzystam od 3 (conajmniej)miesiecy.

Ostatnio edytowany przez Tasior - 01-07-2006 o 01:01.
Tasior jest offline   Odpowiedz z Cytatem