Jestem patriotą i myślę, że mogę być z tego dumny ;d Ale napewno nie jestem nacjonalistom
@Ppa:
Cytuj:
wiesz co?? A mi to kiedy polska odzyskała niepodległość i to kim był Roman Dmowski zwisa...
|
I może jeszcze uważasz się za polaka?
Cytuj:
więc ogolnie nie pieprzcie ludzie o Patryjotyzmie. Ja zamierzam zdać studia i wyjechać do Angli/USA.
|
Gz. Będziesz sprzątał mieszkania czy parkingi?
IMHO uważam twoje posty za jeden wielki, soczysty stek bzdur. btw. wyjaśnij mi, czym jest ten "patryjotyzm"?
@zajac:
Cytuj:
Za młody jesteś nie zrozumiesz tego i pewnie w wieku 10 lat nie wiesz co jest stolicą Polski ,, pewnie myślisz że jest nią kraków
|
A ty w wieku xx, nie wiesz czym jest słownik, ortografia i interpunkcja. "fstyt".
Cytuj:
1. Położenie nacisku na wychowanie patriotyczne w szkole,
|
Mieszkam w Izraelu, uczę się w izraelskiej szkole. Tak się składa, że uczęszczam na ich lekcji wychowania patriotycznego. I to co oni uczę dzieciaki na tych lekcjach mnie przeraża. Oni wmawiają dzieciakom, że np. Polacy pomagali Hitlerowi w mordowaniu żydów. I gdy w Polsce zostanie wprowadzony taki przedmiot, skończy się to podobnie. Polska będzie wychwalana pod niebiosa, a inne państwa i narody będą gnojone.
Cytuj:
Interesuje się historią , dużo czytam różnych książek historycznych wręcz kocham historie.
Czytam książki historyczne to znaczy że mam wyprany mózg wiesz co nie obrażaj mnie gdybyś dużo czytał to byś wiedział na pewno na 100% że komunizm nie jest cool i nie jest to napewno dobry system lecz tak jak nazizm system zbrodniczy .
|
Wiesz, też czytałem dużo książek historycznych. Ale w przeciwieństwie do twoich postów, moje raczej nei brzmią jak bełkot człowieka po ostrym praniu mózgu.
Cytuj:
Pod przykrywką walki o tolerancję homoseksualiści dążą do przeforsowania swoich postulatów. Dążą do prawnego zrównania związków homoseksualnych z tradycyjnymi małżeństwami. Lobby gejowskie działa w myśl zasady "daj kurze grzędę, ona powie: wyżej siędę!".
W państwach, w których obecnie homoseksualiści są najbardziej uprzywilejowani też zaczynało się od niewinnych demonstracji, w obronie rzekomo prześladowanej mniejszości. Jeżeli władze będą dla świętego spokoju zezwalać na wiece i ich demonstracie, myśląc, że uda im się udobruchać środowiska gejów i lesbijek, osiągną przeciwny efekt. Homoterroryści poczują się tylko bardziej pewnie, z narastającą arogancją zaczną stawiać nowe żądania, motywując je tymi samymi sloganami: wolnością, tolerancją, prawami człowieka itd.
Lobby homoseksualne nie potrafi pojąć przyczyny, dla której ich związki nie mogą zostać sformalizowane i zrównane w prawach z małżeństwami, pomimo, iż nie jest ona wcale skomplikowana.
Małżeństwo, jako związek kobiety i mężczyzny jest pod prawną opieką państwa, bo właśnie takie związki zapewniają pokoleniową ciągłość, stwarzają warunki w których może prawidłowo rozwijać się młody człowiek. Pary homoseksualne nie są zdolne do spłodzenia potomstwa, a zezwolenie na adopcję i wychowywanie przez nich dzieci byłoby niebezpiecznym eksperymentem, uderzającym w małoletnich. Wysuwane przez agresywne lobby postulaty nie mogą zostać przyjęte przez racjonalnie myślących ludzi. To wymierzyłoby w podstawy na których zbudowana jest nasza cywilizacja, otworzyłoby drogę groźniejszym dewiantom do dociekania swoich "praw".
Jeżeli nie przeciwstawimy się roszczeniom homoseksualistów teraz, za kilka lat może być za późno, żeby powstrzymać agresywny napór gejowskiego lobby na ład prawny.
Jeśli nie lubisz homoseksualisty ( w potocznym języku pedała) nie chcesz żeby zawierali śluby w kościele , nie chesz im przyznać prawa do adopci dzieci to jesteś względem nich Homofobem.
|
I ten post mógłby konkurować o tytuł najgłupszego posta roku. Myślę, że zdeklasowałby rywali w przedbiegach. Btw. za tym wszystkim stoi "żydo-masoneria", no nie?
@Klimmek:
Cytuj:
(mieszanie historii żydów z historią naszego Kraju to kiepska sprawa).
|
Gdybyś miał jako takie rozeznanie historii wiedziałbyś, że historia Polski i narodu żydowskiego jest praktycznie nierozerwalnie połączona ;p
Cytuj:
Druga sprawa to taka, że większość z Was uważa, że Nacjonalizm jest be i ogólnie do dupy. A niby dlaczego tak uważacie? Nacjonalizm jest to nieugięta i twarda postawa w stosunku do Ojczyzny, jest to poczucie obowiązku budowania i ulepszania naszego kraju.
|
Heil! White Power!
Cytuj:
Kolejna sprawa dotyczy skinów. Znowu tutaj pewnie każdy z was uważa że łysy typ w bojówkach wsuniętych w glany to jakiś bantyda, nazista i Bóg wie co jeszcze. A ja się zapytam. Rozmawiał ktoś z was kiedyś ze skinami? Przebywał z nimi?
|
To kolejny stereotyp, podobnie jak stereotyp "elo-ziomala" z gaciami w kroku. Tak już jest, raz coś sobie ludzie ubzdurają i trzymają się tego długi czas i za cholerę im nie wytłumaczysz, że nie mają racji ;]
Cytuj:
Na placu boju tego dnia zostało świetnie zorganizowane NOP (Narodowe Odrodzenie Polski), które w kilkunastu miejscach wystawiło 14 osobowe grupki.
|
Heil! White Power!