Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Parn
Witam w Tibię gram od niedawna, do tej pory grałem w lineage2, knight online i kilka innych gier tego typu. Lecz musze przyznać spośród darmowych gier tibia ma w sobie coś szczególnego. Lecz pewnie zastanawiacie się o co chodzi w temacie, mianowicie chodzi o to że chciałbym pogratulować wytrzymałości graczom którzy osiągneli 50-100-1XX lvl. Musicie być naprawde wytrwali  Ja osobiście mam teraz 10 i muszeprzyznać że strasznie długo trzeba było na niego pracować. Co chwila lag, lub co gorsza PK (jak wy w ogóle radzicie sobie po takim ataku PK mnie to normalnie strasznie wkurza !!). Tak że raz jeszcze chyle przed wami czoła tym bardziej że w Tibi śmierć jest karana bardzo surowo ( zarówno w przedmiotach jak i w skilu i exp. ). Wiem że temat jest troche bez sensowny i w ogóle ale to w końcu jest forum na którym można wypowiedzieć sowoje myśłi/zdanie na temat Tibi. Jeżeli ktoś chce może się dołączyć do moich gratulacji, lub podzielić się doświadczeniem jak grać aby dojść do takiego lvl i nie zwariować 
|
Kurde jest 6 rano....u was...u mnie 5..........i robie sie drazliwy.......najpierw topik o ''mint'' a teraz kolejny slodki spamerski temat.....
BTW skoro wiesz ze to i tak bez sensu temat to po co go zakladales/as <niechce mi sie sprawdzac> czyzbys uwazal sie za jednego z nich?

yhhhhhhh .....ehhhhhhh nie zwariowac........jesli czujesz sie w takich grach dobrze to nie zwariujesz....ja jakos wycofalem sie lekko z MMO .....bo zadne nie potrafi sprostac wymagniom......................................... moim

ehhh te kropki

Jesli ktos zna jakiegos MMO ...darmowego... gdzie ludzie potrafia bawic sie w odtwarzanie postaci....plx link

dopra pozdro bo chyba sie zaraz poloze ;]