.....................
yhhhhhhhhhhhh
ty dales taka nazwe tematu.......a ja dam swoj text...
PROSZE WYJSC! I WIECEJ NIE WRACAC nie dosc ze cheater...to jeszcze ROTFL! ;]
Jako ze jestem po nieprzespanej nocy....to zajme sie twoim postem...dosc szczegolowo...a wiec zacznijmy:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez catek
(...)
zdjecie gdy blokuje osobe ktora ma bota (gdy sie ruszylem, odrazu zaczela chodzic i walic z rozdzki) teraz jest noc, i ciagle tam sobie trenuje a ją blokuje, straci parenascie minut, expi jej bot a ona sobie, spi!
|
Tak cie to boli???? jesli dobrze pamietam tibia to dosc duzy swiat...
Cytuj:
pisalem do gm-a i tutor jakis cos pisal, ale watpie aby napisal do gm-a. prosze adminow tibii.pl , co mam zrobic, ctrl + R nic nie daje.
|
A co admini TIbia.pl maja zrobic?
Cytuj:
GM daje bany za pisanie po polsku na trade, zdarza sie, a za to nie?? to nie jest sprawiedliwe,
|
Daje i za to....jesli aktualnie jest na servie
Cytuj:
(...) przyniescie chociaz cos czego nie przesunie, z pomoca zablokujemy tą dziewczyne, prosze was, admini wiedza co zrobic, napiszemy wspolnie cos??
|
ROTFL
Cytuj:
ona ma 18 lvl a rano miala ok. 12, lub mniej i expi tylko tu gdzie same roty, ech jak szybko nabila, a nawet przy kompie nie bylo jej,
|
Skad wiesz ze nie bylo??? Moze poprostu lubi bawic sie z noobkiem takim jak ty.....
Xadam powiedzial...kiedys ....ostatnio <

> ze nie kazdy musi miec chec do odzywania sie...co nie oznacza ze uzywa bota
Cytuj:
ja ja blokuje, ktos mnie przesunie to sry, ale znajde ja i bede blokowal na tyle i;le czas pozwoli,
|
Marnowac czas...ROTFL
Cytuj:
plz admin nie zamykaj tematu, chcialbym cos zrobic z tym ale co??
|
Jak ty masz takie problemy to moze przestan grac w tibie?
Cytuj:
przyjdzie na guardie, szybko plz, jutro mnie nie ebdzie, kto jest to przyjdxcie!!
|
BUAHAHHAHAHHAHA.....(...).....hahah
Cytuj:
sorry Administrator, przysięgam zaden moj bot, poprostu skonczyl mi sie rozdzka ze shaman quest i musialem jakos wam wlaczyc swiatlo zebyscie widzieli, przysięgam, gdzie ja bede wchodzil gdy dacie bana, plz nie dawaj , zrozum, mysle ze jestes duzo starszy to zlitujesz sie
|
O KURW* zaczynam sie rozbudzac.....stary ja sie tarzam ze smiechu......ty naprawde jestes noob
Cytuj:
- to ona jest winnal przyjdzcie teraz to zobaczycie, nawet gy mnie przesuna, znajdziemy ja i zobaczycie, nawet rope" sama automatycznie ja wciaga, bezsens ;[
|
to przestan grac...proste....
Cytuj:
hahahahhaa jestem mistrzu,
|
Dupa
z czego?
Cytuj:
zabilismy ja wraz ze zlurowanymi slimami, kurde, wspaniale, dobrze jej, tak bota miala. nie wierzycie sprawdzcie online kiedy jestem, i kiedy padla hehehehehe, dam wiecej zdjec, wow 1 K na spolke i wiecej, ale sie ciesze, to za moje slimy i roty:
|
Noob i ......Noob ROTFL WYJDZ BLAGAM
Cytuj:
kocham tibie nareszcie ma za swoje
|
Problemy w domu?
[quote]PS. sorki ze swiatlo z tego mialem, przepraszam administratora, przysiegam, pisalem juz na priv kiedys, i mowil bpodajze spleen abym tak nie robil (wyjatkowo bez bana) ja wiem, ale wyrozumialosc plz, musialem swiatlo jakso miec a mane na exane pox. prawda ze dobrze ze padla?? hehe

[quote]
Ja niewiem z czego ty sie kur*a cieszysz....ty jakis chory jestes....zeby marnowac pol nocy bo ktos uzywa bota..
Cytuj:
poradzilismy sobie sami, sprawdzcie godz itp. na tibia.com jednak niektorzy br sa zauwielbiam jeść bananyistymi kolegami ach, a mowila ze nic jej nie zrobie na no-pvp, ciekawe ^^9
|
i z czego tu sie kur*a cieszyc?
Cytuj:
wtf? br sa zauwielbiam jeść bananyistymi kolegami - pisalem "zauwielbiam jeść bananyistymi", tekst sie zmienil, ale co tam, banaiste, fajne, ale ja tego nie pisalem ^^
|
WYJDZ
Cytuj:
raz jeszcze sorki spleen, prosze nie dawaj bana, blagam Cie
|
....N/C jestes zalosny
@EDIT
i poprawiles mi humor........od czasow Majena....chyba nie widzialem drugiego glupszego postu
@EDIT
aha i slownik sie klania....ale to jush chyba gdzies wyzej napisalem....
zostaw tibie dziecko i wracaj do szkoly