Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Klimmek
Ciekawi mnie tylko dlaczego zawsze jak jest mowa o Nacjonaliźmie to wymienia się tylko MW... Może to dlatego, że poprostu się nie interesujecie, ale gadać lubicie.
|
Dlatego, ze o idiotach nalezacych do NOP i podobnych pseudo partii nie powinno sie mowic. Szkoda czasu.
Cytuj:
(mieszanie historii żydów z historią naszego Kraju to kiepska sprawa).
|
Dlaczego? Bo mam-w-dupie-nauke-i-chce-byc-glupi? Wyobrazasz sobie nauke historii polski lat 39-45 bez wspominania o zydach?
Cytuj:
Druga sprawa to taka, że większość z Was uważa, że Nacjonalizm jest be i ogólnie do dupy. A niby dlaczego tak uważacie? Nacjonalizm jest to nieugięta i twarda postawa w stosunku do Ojczyzny, jest to poczucie obowiązku budowania i ulepszania naszego kraju.
|
Oczywiscie, ze jest wspanialy, boski i nie ma zadnych minusow. Ile czasu zajmie nacjonalistom przejc na nazim? Przeciez to bardzo bliskie poglady? Kiedy nacjonaliscu zaczna wybijac po koleii pedalow, lesby, zydow? Wspomniales o paradzie rownosci: kto rzucal kamieniami? Nie NOP? A jak dostana wladze to co - z kamieni przezuca sie na pistolety? Nie - kolejny raz mowie idiotom nie. Co najwyzej kazdy z was moze possac pale drugiemu z partii. Tyle sa warci wszyscy nazisci.
Cytuj:
Kolejna sprawa dotyczy skinów. Znowu tutaj pewnie każdy z was uważa że łysy typ w bojówkach wsuniętych w glany to jakiś bantyda, nazista i Bóg wie co jeszcze. A ja się zapytam. Rozmawiał ktoś z was kiedyś ze skinami? Przebywał z nimi?
|
Tak, przebywal. Zwykla maszyna do robienia krzywdy. Zero wlasnych pogladow: powtarza to co uslyszal od ojca/kumpla. Zerow wiedzy na temat historii: powtarza tylko puste frazesy o tym jak polska jest teraz slaba i jaka jest wyzyskiwana przez lewakow. Totalny brak szarych komorek: chodzace zombi ciagnace pale dla swojego lidera dzien i noc.
Klimek: nie musze przebywac z idiotami, zeby wiedziec, ze sa idiotami. Prebywales kiedys z pedalem? Pewnie nie.
Cytuj:
Polecam materiały na stronie Nacjonalista.org.
|
Polecam zaczac nauke i wydoroslec.
Cytuj:
Po raz polejny pisze że nie mamy nic wspulnego z nazizmem itp.
|
NIE, wcale... nie liczac pogladu, ze panstwo jest wazniejsze od jednostki, i ze szelkie dzialanie na korzysc panstwa moze byc robione z poswieceniem jednostki;]