Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2006, 12:10   #78
[email protected]
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 07 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slay
Oł je! Tekst w calosci sciagniety z: http://www.wszechpolacy.pl/t.php?id=1402. Czy ty, kvrwa tWOJA mac, nazistowski smieciu potrafisz napisac chociaz jedno SWOJE WLASNE zdanie, a nie to, co cI podsuwaja strony i-netowe i popychajacy cIE w rzyc tatus? Albo dwoch?
Jestem z Młodzieży Wszechpolskiej i ten artykuł mojej koleżanki w pełni wyjaśnia problem o którym muwiłem , mówisz że skopiowałem ten tekst ale takie samo mam zdanie na ten temat i faktów nie da się zmienić.
Po 2 nie obrażaj mnie naucz się kultury !!!!!!!!!
Po 3 nie mamy nic wspólniego i nie popieramy( jesteśmy przeciwni) nazizmowi i komunizmowi

Cytuj:
Coz, prawde mowiac to chcialbym cIE kiedys spotkac
Dorzucilbym sobie do statystyk jeszcze jedno scierwo.
To jest przykład braku wychowania i kultury oraz logicznego myślenia. Nie reprezentujesz sobą żadnych wartości - w skrucie nie przeklinaj na forum i pisz nie co wyraźniej.

Cytuj:
A jesli nie lubisz nacjonalisty (w potocznym jezyku prawicowego smiecia), nie chcesz, zeby pieprzyl glupoty na porzadnym jeszcze forum, to kim jestes?
Z tego co tu widze popierasz lewice która miała szanse się wykazać bo rządziła przez 4 lata w Polsce i jakoś tego nie zrobiła . Same korupcie i nielegalne ineresy krzywdzące Polskę. Sprzeciwiają się nawet upublicznieniu wszystkich teczek peerelowskich służb , dlaczego gdyż boją się że społeczeństwo pozna całą prawdę o nich , która nie przedstawia się w jasnych barwach.
zajac465@o2.pl jest offline   Odpowiedz z Cytatem