Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2006, 13:03   #82
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Klimek: nie musze przebywac z idiotami, zeby wiedziec, ze sa idiotami. Prebywales kiedys z pedalem? Pewnie nie.
Tak a propo, to ja przebywałem z dwoma (ba, są moimi kolegami). I nie rozumiem, skąd się wziął ten stereotyp - obydwaj są zadbani, spokojni, oczytani, tolerancyjni i NIE PODRYWAJĄ innych facetów co chwila, jak zapewne większość cofniętych umysłowo kolesi takich jak Klimmek uważa.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zajac
W tych artukułach macie przykład bezmyślności i głupoty SLD !!!!
Nie lubię SLD, bo nie lubię polskiej lewicy i postkomunistów, ale ja ci mogę od ręki podać przykłady bezmyślności i głupoty chociażby PiSu, który zapewne popierasz:
- zawieranie paktów z przestępcami
- skrajna demagogia
- kompletny brak wiedzy o własnych sojusznikach politycznych i nieinteresowanie się tym w żaden sposób

A to i tak czubek góry lodowej.

Cytuj:
Po 2 nie obrażaj mnie naucz się kultury !!!!!!!!!
Prawdę mówiąc, już wolę, jak ktoś PROSTO W TWARZ mówi mi, że jestem człowiekiem, którego matka zajmowała się najstarszym zawodem świata, a w czasie jednej z prac zarobkowych doszło do uszkodzenia lateksowego zabezpieczenia, czego efektem jest tu stojący niż takich ludzi jak ty - którzy mówią o sobie, że są PATRIOTAMI i KOCHAJĄ SWÓJ KRAJ, a mają ABSOLUTNIE _W_DUPIE_ zasady ortografii i poprawną polszczyznę.

A teraz odcinek specjalny naszego szoł:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gruby Pajac Maksell
Żal dupe ściska jak czytam co wy tutaj wypisujecie...
A mnie żal zaciska pięści gdy widzę, że takie ścierwa jak ty pojawiają się na tymże forum.

Cytuj:
Bóg - Honor - Ojczyzna
Czyli te trzy wartości, jakich ty i twoi nazistowcy pobratymcy NIE reprezentujecie.
Jesteś rzecznikiem tudzież posłańcem Boga? W pierwszym przypadku okaż dowody, w drugim - skrzydła i płonące ogniem ostrze.

Cytuj:
Ciekawi mnie tylko dlaczego zawsze jak jest mowa o Nacjonaliźmie to wymienia się tylko MW... Może to dlatego, że poprostu się nie interesujecie, ale gadać lubicie.
Bo wychodzimy z założenia, że o bandzie pokopanych gówniarzy niewarto mówić, o ile nie są instytucją aktywnie popieraną przez obecny rząd?

Cytuj:
Roman jest kretynem, ale pomysł z lekcja 'Historia Polski' nawet mi się podoba (mieszanie historii żydów z historią naszego Kraju to kiepska sprawa).
Widzę, że wy, naziści, macie jednak coś wspólnego z komunistami. Władze ZSRR RÓWNIEŻ tuszowały wiele spraw, a wy widocznie chcecie udawać, że Żydów w Polsce nie było i że taka ludność nie miała żadnego związku z naszą historią?

Cytuj:
Na placu boju tego dnia zostało świetnie zorganizowane NOP (Narodowe Odrodzenie Polski), które w kilkunastu miejscach wystawiło 14 osobowe grupki.
Kiedy już zasiądziesz w szkole za dwa miesiące i podniesiesz dupsko z krzesła, by się pochwalić, z czego jesteś dumny, z pewnością wymienisz nazwę tejże bandy pajaców, prawda?

Cytuj:
Druga sprawa to taka, że większość z Was uważa, że Nacjonalizm jest be i ogólnie do dupy. A niby dlaczego tak uważacie? Nacjonalizm jest to nieugięta i twarda postawa w stosunku do Ojczyzny, jest to poczucie obowiązku budowania i ulepszania naszego kraju.
I przy okazji propagowaniu "Jedynej, Słusznej, Białej Rasy", którą są tacy kretyni jak wy?
Wiecie, co mnie bawi? Że daliście sobie sprzedać dupy za ideę, wedle której Hitler wyrzynał waszych przodków. I teraz jawnie napędzacie machinę, w którą on tak bardzo wierzył - w machinę nienawiści wobec innych i tolerancji tylko dla samego siebie.

Cytuj:
Jak to ktoś kiedyś śpiewał "bo naszym honorem jest lojalność..."
W waszym przypadku nie chodzi o lojalność wobec kraju, tylko względem szalonych, okrutnych idei lansowanych sześćdziesiąt lat temu.

Cytuj:
Kolejna sprawa dotyczy skinów. Znowu tutaj pewnie każdy z was uważa że łysy typ w bojówkach wsuniętych w glany to jakiś bantyda, nazista i Bóg wie co jeszcze.
a) Nie, ja uważam, że to są godni pożałowania idioci.
b) Nie mieszaj Boga do skinów i podobnych kretynów.

Cytuj:
A ja się zapytam. Rozmawiał ktoś z was kiedyś ze skinami? Przebywał z nimi?
Tak, zostałem nawet przez tychże grupkę pobity. Ogółem, dyskusja z nimi, kiedy byłem kopany za inne poglądy byla raczej jednostronna.

Cytuj:
Szczerze wątpie.
Wątpisz, bo tak jest naprawdę, czy wątpisz, bo nie dopuszczasz do swojego mózgu faktu, że inni też mają o czymś pojęcie?

Cytuj:
"Załóż czarne glany, ogól głowe do gołej skóry - jesteś razem z nami, a wszyscy razem jesteśmy POLAKAMI!"
Aha. Czyli od tej pory takie pierdoły jak ty, zaczynacie tłuc każdego, kto nie jest łysy i nie chodzi w butach wojskowych? I po tym rozpoznajecie prawdziwych Polaków? Żal mi was. Albo raczej mi was nie żal - żal mi Boga, który musi się wstydzić między innymi za takie żałosne byty jak ty przed całym wszechświatem.

Cytuj:
Pewnie niedługo dostane znowu notke od takiego Ghosta i wyjdzie jaki to ja jestem zły i niedobry...
Nasz klient, nasz pan, złotko.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 01-07-2006 o 13:22.
Ghost Nieudany jest offline   Odpowiedz z Cytatem