Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2006, 13:15   #181
Palladyn of nile
Użytkownik Forum

Palladyn of nile's Avatar

Data dołączenia: 05 05 2006

Profesja: Knight
Pytanie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skryhull
a ja miałem taką sytuacje że expie se na mino hell z kolegą rookstayerem i ciągle jakieś n00by nam kradły loota. W koncu trapneliśmy jednego tam gdzie jest piec i skrzynki, i z tamtąd widać mino maga. Ustawiliśmy skrzynki tak, że nie mógł nas przesunąć. I to był polak >.< Wcześniej go prosiliśmy żeby się wyniósł skoro sam nie umie ubić mino tylko kradnie loot, bo koleś nawet nie trafiał minosa! A on nas bluzga. No to jak juz go trapneliśmy to każemy mu płacić to go wypuścimy. A koleś dalej kozaczy i pisze: Mam przy sobie tyle i pokazuje na trade backpack. Miał tam różne śmieci i 400 gp. I potem mówi: Widzisz? Mam 400 gp i nie dam wam ani jednego! A potem znowu bluzgał... Czekaliśmy, poszedłem se afk a jak wruciłem to patrze a tu minoski się zrespiły i jeden mnie bił... No to popchnąłem kolesia, ziomek przybloczył wyjście a potem ustawiając odpowiednio skrzynki znowu trapnąłem kolesia, tym razem minos był z nim. A potem patrze a koleś bije minosa. Po minucie trafił go za 1hp. No to ja pytam czy płaci czy nie. On w brechte i bluzga że mamy dedy na main. A my rookstayerzy przecie... No to ja popchnąłem minosa i rzuciłem skrzynkę że się mino przeżucił na noobka i zaczął go jeździć. W końcu n00bwek zaczął to błagać to grozić aż w koncu padł. Jego ostatnie słowa brzmiały: macie hunta u ownage (najlepsza gildia z julery, już jej nie ma ale wtedy była i wiele noobków twierdziło że maja ich protekta) Potem jeszcze paru brazoli tak załatwiliśmy, że minosy ich zabiły. Bo czy to nie jest wkurzające jak koleś nie potrafi ubić potworka, i solo to by dednął a tak to kradnie loota? Jeden szczegulnie mnie rozbawił... Zeskakiwał za mną żebym ja mu "bloczył mino" i ciągle kradł loota. Mimo że gadałem do niego to on nic, napisał tylko "MAMON" wie ktoś co to znaczy? bo ja nie, szukałem w słownikach i pytałem ludzi ale nikt nie wie. No i w końcu się wkurzyłem zacząłem wskakiwać na góre jak koleś za mną zlazł i jak mino go zjechały do reda, bo go przybloczyłem to zaczął wiać. Ale jak sie okazało na gurze się zrespiły orki i jeden mino. Dobiły go... loot to były itemy które ukradł z mino pare pochodni i z 50gp

w końcu wpadłem na taki genialny pomysł że zapasowym charem zablokowałem wejście do mino hell żeby n00by nie wchodziły. A ten zioemk sobie expił, ja zostawiłem postać afk i zablokowałem ją skrzynkami że sie nie dało przejść. Potem się zebrała gromada n00bów i ja im powiedziałem że ktoś otworzył mino maga i nie chce by znowu jakieś nooby dedły. To oni że se poradzą i żebym nie zgrywał jakiegoś obrońcy rooka tylko ich puścił bo chcą dednąć od mino maga w końcu rzucili dużo gp chyba z 700 i DWA SILVER AMULETY! ale jakbym je wziął to bym się musiał ruszyć i by weszli. Pisałem co jakieś 5 minut jak wracałem z afku że jak się odsuną i dadzą mi spokojnie wziąść rzeczy które rzucili to ich puszcze. Przez pół godziny czekali i nie chcieli ale jak im ciagle powtarzałem że boje się że wskoczą i zabiorą amulety i kase a i tak se wejdą to w końcu się odsuneli tak żeby mnie nie widzieć bo tak im kazałem i gdy już wziąłem to co mi dali.... Znowu stanołem w przesciu i powiedziałem że dali za mało kasy i jeszcze 1 silver amulet i wpuszczam ale już się nikt na to nie nabrał, rzucili jeszcze 200 gp i zaczeli grozić huntami u ownage, u 100levców i na mainie. I tak się pluli... hahaha ale miałem wtedy polewke!

A wiesz ze zagradzanie drogi jest karalne-.-Jak by ktos madry napsial do GM to bys albo dostal bana (zadko) albo upomnienie i by cie GM przeteleportowal tak ze bys nie blokwoal przesjcia-.-
Palladyn of nile jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.