Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2006, 13:26   #83
Baron Kaldrick
Użytkownik Forum

Baron Kaldrick's Avatar

Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...

Domyślny

Kazik kiedyś śpiweał, żeby kochać dzieci swoje. Śpiewał w tej samej piosence też, że 'ojciec hitlera ciągle go napierdzielał (...) ojciec hitlera stworzył fuhrera". Nie pytam czym obrywqali nasi kochani polscy nazi...tfu, nacjonaliści. Nie pytam też, dlaczego ich średnia iq jest równie wysoka co długość ich włosków. Ba, nie zastanawia mnie nawet, gdzie oni w swoich okrzykach 'Polska dla Polaków' i antysemickich poglądach doszukują się honoru. Zastanawia mnie tylko, co mają do Żydów, skoro prawdopodobnie z ani jednym nie rozmawiali, co mają do pedałów, skoro prawdopodobnie ani jednego z takowych nawet nie widzieli, oraz czemu tak bolą ich cudzoziemcy w Polsce (którzy przyjeżdżają najczęściej jako turyści, bo zarobić to tu nie zarobią, a jeszcze wpierdol dostaną), skoro sami chętnie wypierdoliliby na zachód. Zastanawia mnie też, skoro to jest kwestia duszy, wiary i miłości do ojczyzny, tak chętnie obnoszą się z tym na zewnątrz, chodząc na ustawki, wrzeszcząc, goląc się na łyso i generalnie robiąc z siebie idiotę? Emocjonalny ekshibicjonizm?

Terry Pratchett, "Straż! Straż!"

Ostatnio edytowany przez Baron Kaldrick - 01-07-2006 o 13:27.
Baron Kaldrick jest offline   Odpowiedz z Cytatem