Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
Ja tak się tylko spytam Zajączku: Czy Ty jesteś na prawdę takim kretynem, czy to jest podpucha?
Bo taki biedny Morgim/Sorcerer Maciek się dał złapać i mysli, że ma kolegę... A może to znowu ta sama osoba?
Ej no nieładnie tak ;<
|
Nie obrażaj mnie , nie mam dwóch osobowości na tym forum.Pisze tylko jako
[email protected]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Cytuj:
Muwisz że ja się ośmieszam sam się ośmieszasz bo Młodzieży Wszechpolskiej tam nie było. A nipisałeś że tam była mw bo przeczytałeś głupi komentarz osoby pod artykułem który jest nie prawdą .
Cytuj:
Policja siłą usunęła Młodzież Wszechpolska, która próbowala zakłócic imprezę.
Cytuj:
Podczas Parady Równości zwolennicy Młodzieży Wszechpolskiej i "szalikowcy" zablokowali trasę przemarszu. Przeciwnicy Parady usiedli na jezdni krzycząc "Won z Warszawy!"
|
A gdy w gazecie napiszą , że Kościół Katolicki jest zły uwierzysz ???
Albo napiszą w internecie , że jest koniec świata też uwierzysz ???
Ten artykuł jest napisany przez człowieka który nie ma zielonego pojęcia o czym piszę i przypisuje rzeczy które nie zrobiła Młodzież Wszechpolska bo nas tam nie było.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protar
No wiec na wstepie osobe ktora uwaza ze problemy z ortografia swiadcza o braku patriotyzmu, baa... nawet niemoznosci nazywania sie polakiem, powiesilbym za jaja na suchej galezi. Przecierz duza czesc spoleczenstwa robi bledy poniewaz cierpi na dysleksje/dysgrafie.
|
Dokładnie przez to że niepostawie przecinka lub zamiast "ó" dam "u" nie moge moge nazywać się patriotą lub polakiem. Zastanów się
Ghost Nieudany co ty piszesz to , że się pomyle lub zapomne przecinka nie jest efektem zwyczajnego lenistwa. A odnoście Polskiego Języka - kocham swój język Ojczysty i jestem dumny z niego czasami popełniam błędy ale gdyby ludzie popełniali tylko takie błędy to w polsce by byli sami Święci ludzie. Więc się do tego nie przyczepiaj nikt nie jest nieomylny i staram się nie popełniać błędów ortograficznych ale nie zawsze to mi wychodzi.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protar
Kolejna istotna zecza jest MW oraz LPR . Niepowinna istniec partia ktora dostala sie do sejmu tylko i wylacznie dzieki poparciu radja maryja(specjalnie z malej litery), ktore podszywa sie pod katolickie media. RM ktore czesto odwiedzal Roman Giertych propaguje antysemityzm(moj dziadek ktory niestety jest oglupiany przez RM usluszal w nim ze J. Glemp jest... Zydem).
|
Do Radia Maryja zachowuje stosunek neutralny. Jakieś Radio Katolickie w Polsce musi być. Akurat Radio Maryja jest najbardziej znane.Czemu uważam że powinno ono być , dlatego że ludzie starsi , schorowani którzy nie dadzą radę iść do Kościoła mogą sobie posłuchać Mszy Świętej przez to radio.Pod względem antysemityzmu w radiu , sprawą tą zajął się Watykan i Episkopat Polski
http://wiadomosci.onet.pl/1345367,11,1,1,,item.html
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feral
Tak w ogóle ciekawi mnie to, że MW wysuwa postulaty o maturę z religii, a sama nie pojmuje najważniejszego przesłania jakie płynie z wiary chrześcijańskiej - miłości i poszanowania dla bliźniego OBOJĘTNIE jakim by był.
|
Nie jesteśmy rasistami. Jak widzimy inne narody na ulicy to nie podpiegamy do nich i ich nie bijemy.Tak to robią faszyści i rasiści .Najważniejsze jest dla nas dobro Narodu Polskiego i Społeczeństwa polskiego.Kochamy Nasz Kraj , naszą Religie i Nasze Tradycie i Obyczaje itp.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Feral
oza tym, nie wiem czemu próbują oni prowadzić jakąś dziwną propagandę akurat na tym forum - czyżby myśleli, że przesiadują tu sami idioci?
|
Bo lubie w wolnych chwilach grać w Tibię .
Troche się rozpisałem jakby były jakieś błędy językowe to proszę o wyrozumiałość.