Cytuj:
Odnośnie tego stwierdzenia "Wielki Fuhrer Giertych"
Führer (niem. wódz) - tytuł który nadał sobie Adolf Hitler, przywódca nazistowskich Niemiec po przejęciu władzy w kraju. Symbolizował on całkowitą władzę nad państwem i jego obywatelami (pełny tytuł to Führer und Reichskanzler - wódz i kanclerz Rzeszy).
Więc nie myl faktów.Nie można nazwać Romana Gierycha "Führer" gdyż jest to nieprawda , mylenie pojęć a do tego obraza człowieka który z ideologią III rzeszy nie ma nic wspólnego.
Podam jeden argument , że nie masz racji bo więcej mi się nie chce rozpisywać .
Gdyby nie wszedł do rządu , rząd nie miał by większości w sejmie i były by ponowne wybory które by kosztowały państwo kolejne miliony złotych. Co w sposób niekorzystny mogło by się odpić na podatnikach w sposób podniesienia podatków i czy kolejne wybory by dały większość głosów wygranej partii. A jakby znowu wygrała lewica to by państwo coraz bardziej popadało w ruine.
|
1a: to była ironia
1b: taaa, już widze, jak on nie ma nic wspólnego z tą ideologią, nie licząc obozów dla gejów, right?
2a: PiS zapowiadał koal;icję z PO i co mamy? gówn0 w rządzie...
Cytuj:
A gdy w gazecie napiszą , że Kościół Katolicki jest zły uwierzysz ???
Albo napiszą w internecie , że jest koniec świata też uwierzysz ???
|
1) nie
2) tyle ich było, że już i tak nie uwieże

3) to dla czego mam wierzyć w to, co pisze o SLD na stronach MW?

Cytuj:
Ten artykuł jest napisany przez człowieka który nie ma zielonego pojęcia o czym piszę i przypisuje rzeczy które nie zrobiła Młodzież Wszechpolska bo nas tam nie było.
|
Skąd wiesz? Mam takie samo zdanie o tym, co Wy wypisujecie o SLD itd, was tam nie było i nie macie zielonego pojęcia o tym, co piszecie...
Cytuj:
Do Radia Maryja zachowuje stosunek neutralny. Jakieś Radio Katolickie w Polsce musi być. Akurat Radio Maryja jest najbardziej znane.Czemu uważam że powinno ono być , dlatego że ludzie starsi , schorowani którzy nie dadzą radę iść do Kościoła mogą sobie posłuchać Mszy Świętej przez to radio.Pod względem antysemityzmu w radiu , sprawą tą zajął się Watykan i Episkopat Polski
|
Jak się nie mylę, TVP co tydzień w niedziele robi relacje z mszy św z Watykanu... Ja już wolę Radio Rodzina, przynajmiej oni nie zbierają na stocznię...
Cytuj:
Nie jesteśmy rasistami. Jak widzimy inne narody na ulicy to nie podpiegamy do nich i ich nie bijemy.Tak to robią faszyści i rasiści .Najważniejsze jest dla nas dobro Narodu Polskiego i Społeczeństwa polskiego.Kochamy Nasz Kraj , naszą Religie i Nasze Tradycie i Obyczaje itp.
|
Ok, ale nie liczy się tylko to co robicie, ale też to, co MYŚLICIE!
Cytuj:
Uwielbiam wymijające odpowiedzi. Skąd w takim razie ta nienawiść do homoseksualistów? Zrobili wam coś? Jakąś krzywdę? Spalili wioski? Połamali wiosła? Stopili lodowce? Zgwałcili staruszki? Zburzyli domy? Włażą z butami w wasze życie?
|
No ba, to ty nie słyszałeś ostatnich postulatów: minimum jeden gej/lesbijka w rodzinie oraz 51% homoseksualistów w rządzie! xD
EDIT:
Cytuj:
Z przyjemnością ci odpowiem , homoseksualiści dążą sami o tym mówią że chcą zawierać związki seksualne w Kościele i chcą adopcji dzieci nam się takie pomysły ich nie podobają i jesteśmy temu przeciwni .Dla mnie nie do pomyślenia jest żeby dziecko było wychowywane przez 2 mamy lub dwóch ojców.
|
Aaaa, rotfl'n'lol, już widzę, jak ksiądz pozwala na ten tego w kościele, troche myśl ci nie wyszła

Co do adopcji: taki drobny quiz: jeśli dzieciak jako niemowlę w wyniku dziwnego zbiegu okoliczności (czytaj: Wieszok czaił się z snajperką

) straci ojca i będzie wychowywane przez samą matkę to jest lepiej niż gdyby było wychowywane przed parę les? Zauważ, że taka matka będzie musiała oddać dziecko do żłobka bo będzie musiała zarabiac na utrzymanie rodziny, tam masz 2 kobiety, i zawsze jedna z nich będzie mogła zostać w domu.
Teraz w woli wyjaśnienia: Czy jestem za adopcją 4 gej? nah, ale już dla les by mi to nie przeszkadzało, why? bo kobieta ma ten instynkt macierzyński...
P.S.
nie podoba mi się MW, czy z tego powodu mogę prosiś abyscie mi tu po mieście nie paradowali?