Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ppa
po 2. Człowieku jesteś śmieszny...Wiesz jak bardzo na Zachodzie potrzebni są informatycy?? Tacy lekarz też wyjeżdzają i jeszcze nie słyszałem aby któryś sprzątał śmietniki albo parkingi wszyscy dostają prace która pozwala im utrzymać dom rodzine i nie martwic sie o jutro a w Polsce??
|
Wszyscy? Rotfl, tyle powiem. Znam wiele osób z wyższym wykształceniem, które pracują na zachodzie. I co robią? Np. sprzątają. Wielu napewno znajdzie dobrą robotę, ale drugie tyle będzie robiło za sprzątaczy. I sprzeczałbym się w sprawie tego, kto tu jest śmieszny...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zajac
Po 2 nie obrażaj mnie naucz się kultury !!!!!!!!!
|
A ty się naucz polskiego, ok?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morgrim
Gdyby nie tacy ludzie jak ty TUTAJ, w POLSCE, BYŁOBY wspaniale!
|
Czyli w kraju nazistów, tak?
Cytuj:
Gdyby nie wszedł do rządu , rząd nie miał by większości w sejmie i były by ponowne wybory które by kosztowały państwo kolejne miliony złotych. Co w sposób niekorzystny mogło by się odpić na podatnikach w sposób podniesienia podatków i czy kolejne wybory by dały większość głosów wygranej partii. A jakby znowu wygrała lewica to by państwo coraz bardziej popadało w ruine.
|
Niesamowite. I jeszcze teraz go powinniśmy uznać za męczennika i bohatera narodowego.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protar
No wiec na wstepie osobe ktora uwaza ze problemy z ortografia swiadcza o braku patriotyzmu, baa... nawet niemoznosci nazywania sie polakiem, powiesilbym za jaja na suchej galezi. Przecierz duza czesc spoleczenstwa robi bledy poniewaz cierpi na dysleksje/dysgrafie.
|
Dysleksje/dysgrafie można wyleczyć. Ale tacy ludzie jak ty czy zajączek nie mają na to czasu, jesteście zajęci tępieniem "pedauf, mużynuf i innych podludzi", no nie?
Cytuj:
Z przyjemnością ci odpowiem , homoseksualiści dążą sami o tym mówią że chcą zawierać związki seksualne w Kościele i chcą adopcji dzieci nam się takie pomysły ich nie podobają i jesteśmy temu przeciwni .Dla mnie nie do pomyślenia jest żeby dziecko było wychowywane przez 2 mamy lub dwóch ojców.
|
A dla mnie jest nie do pomyślenia żeby taki debil jak ty wychowywał dziecko.