Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2006, 18:40   #122
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
A gdy w gazecie napiszą , że Kościół Katolicki jest zły uwierzysz ???
Dokladnie tak. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Jezeli wyznajesz inna wiare, to picie krwi Mesjasza moze Ci sie wydawac nienormalne. Jezeli jestes katolikiem/chrzescijanem, ma to dla Ciebie zupelnie inne znaczenie.
Cytuj:
Do Radia Maryja zachowuje stosunek neutralny. Jakieś Radio Katolickie w Polsce musi być. Akurat Radio Maryja jest najbardziej znane.Czemu uważam że powinno ono być , dlatego że ludzie starsi , schorowani którzy nie dadzą radę iść do Kościoła mogą sobie posłuchać Mszy Świętej przez to radio.Pod względem antysemityzmu w radiu , sprawą tą zajął się Watykan i Episkopat Polski
Radio Katolickie? O czym ty czlowieku pieprzysz? To radio ma tyle wspolnego z wiara katolicka co ja z buddyzmem (czyt. wiem, ze taka wiara/filozofia istnieje i znam jej podstawy, nic ponadto).
Mowiac, ze radio maryja to radio katolickie, obrazasz wiekszosc prawdziwych katolikow. A jedyne co dzieki Radiu Maryja maja staruszki, to mniejsze renty.

Pozatym, powiedz mi, co bys powiedzial, gdyby np. w Polsce pojawilo sie oficjalne radio satanistyczne, mialbys cos przeciwko? Jak tak to dlaczego? Ciekaw jestem twojej tolerancji.

Cytuj:
Masz racie ale my nie rzucaliśmy do nich kamieniami na ich remonstracji w warszawie 2005-06-11 gdyż nas tam nie było.
To byly tylko wasze projekcje astralne ^.-

Ostatnio edytowany przez styku - 01-07-2006 o 18:53.
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem