Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hydro
kazdy dobrze wie ,ze mw to organizacja faszystowska i uprzedzona wobec homoseksualistow i kogo tam jeszcze
Radze poczytac newsweek o neonazistach tam macie o nich wszystko napisane
u nas na osiedlu pojawily sie plakaty wlasnie tych o ktorych zjac opowiadal znaczy sie o tych ktorych logiem jest"szczerbiec " powiesili plakaty "zakaz pedalowania" i to nazistowskie nie jest?
|
Każdy dobrze wie że nie masz racji.
Nie lubie nikogo obrażać ale jesteś debilem Młodzież Wszechpolska nie ma nic wspólnego z faszyzmem i w komentarzach pisałem o tym kilkanaście razy !!!!!!
Ale najlepiej palnąć gafe i myślisz że jest ok. Najpierw przeczytaj wszystkie wypowiedzi z tego działu a dopiero potem zabieraj głos. Logo szczerbca to logo Narodowego Odrodzenia Polski nie myl faktów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To nie są nasze plakaty , myśl zanim cos napiszesz najpierw pomyśl dwa razy a dopiero potem pisz !!!!!!!!! Młodzież Wszechpolska nie popiera (jest stanowczo przeciwko) faszyzmowi , nazizmowi i komunizmowi !!!!!!!!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Skoro PiS itp tak bardzo dba o rozwoj Polski, dlaczego nie chce naprawic NFZ? Tylko robi wszystko, a ten temat stara sie omijac?
|
Pdpowiem w skrucie(nie mam siły już odpowiadać zmęczony jestem). Przez rządy komunistów od 1945 do 1989 kraj zaciągał pożyczki znaczy komuniści je zaciągali i teraz Naród Polski ma ogramne długi(dziura budżetowa) zewnętrzne w stosunku do innych (firm) państw od których się porzyczali i rządy po 1987 spłacają te pożyczki i dlatego brakuje pieniędzy np. na naprawe dróg i na naprawienie NFZ i na inne rzeczy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
Dysleksje/dysgrafie można wyleczyć. Ale tacy ludzie jak ty czy zajączek nie mają na to czasu, jesteście zajęci tępieniem "pedauf, mużynuf i innych podludzi", no nie?
|
Cały czas odpowiadam na wasze pytania i uwierzcie nie mam już sił zwracać uwagi na przecinki itp. Będe miał czas i siłe na patrzenie na interpunkcje na ortografie itp. jak nie będziesz zadawał głupich pytań i będziesz czytał wszystkie komentarze zanim coś napiszesz. I nie jestem rasistą !!!!!!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
Pozatym, powiedz mi, co bys powiedzial, gdyby np. w Powlsce pojawilo sie oficjalne radio satanistyczne, mialbys cos przeciwko? Jak tak to dlaczego? Ciekaw jestem twojej tolerancji
|
Co ty pieprzysz debilu "radio satanistyczne" czy ty jesteś normalny - jak wiemy szataniści to sekta. Ludzie najpierw się zastanówcie a dopiero potem piszcie.Młodzież Wszechpolsak na to by się nie zgodziła.