Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2006, 19:09   #129
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Każdy dobrze wie że nie masz racji.
a ja uważam, że rację ma, więc nie pisz za wszystkich, ok?
Cytuj:
Nie lubie nikogo obrażać ale jesteś debilem Młodzież Wszechpolska nie ma nic wspólnego z faszyzmem i w komentarzach pisałem o tym kilkanaście razy !!!!!!
Ale najlepiej palnąć gafe i myślisz że jest ok. Najpierw przeczytaj wszystkie wypowiedzi z tego działu a dopiero potem zabieraj głos. Logo szczerbca to logo Narodowego Odrodzenia Polski nie myl faktów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To nie są nasze plakaty , myśl zanim cos napiszesz najpierw pomyśl dwa razy a dopiero potem pisz !!!!!!!!! Młodzież Wszechpolska nie popiera (jest stanowczo przeciwko) faszyzmowi , nazizmowi i komunizmowi !!!!!!!!!
Ale gejów do obozów wysyłac będziecie, to przecierz nie jest wcale faszystowckie posuniecie...
Cytuj:
Pdpowiem w skrucie(nie mam siły już odpowiadać zmęczony jestem). Przez rządy komunistów od 1945 do 1989 kraj zaciągał pożyczki znaczy komuniści je zaciągali i teraz Naród Polski ma ogramne długi(dziura budżetowa) zewnętrzne w stosunku do innych (firm) państw od których się porzyczali i rządy po 1987 spłacają te pożyczki i dlatego brakuje pieniędzy np. na naprawe dróg i na naprawienie NFZ i na inne rzeczy.
Ke? Polska rok temu była w stanie spłacić 40% zadłużenia w klubie paryskim czy jak tam się ta organizacja nazywa, niestety oni się nie zgodzili, why? bo odsetki muszą naliczyć, polska aż tak biedna już nie jest, i dobrze, mam tylko nadzieje, że aktualny rząd w ciągu 4 lat tego nie ropier...
Cytuj:
I nie jestem rasistą !!!!!!
Quiz: czy będzie ci przeszkadzął:
a] Murzyn w tej samej klasie w szkole/studiach
b] Gej w tej samej klasie w szkole/studiach
Cytuj:
Co ty pieprzysz debilu "radio satanistyczne" czy ty jesteś normalny - jak wiemy szataniści to sekta. Ludzie najpierw się zastanówcie a dopiero potem piszcie.Młodzież Wszechpolsak na to by się nie zgodziła.
Ej, sorry najpierw piszesz o wychowaniu a potem "co ty piep... deb..." ?! tosz to hipokryzja!
Co do satanistów - sataniści to nie jest sekta, jest to wiara, podstawy wiary chrzescijańskiej mają satanizm, ktoś przecierz w tym piekle siedzi prawda?! Są ludzie wyznający Boga (tego z nieba) i Szatana (tego z dołu). Przeszkadza tobie pomysł Radia Szatan 666FM?! Konstytucja zapewnia nam wolność w głoszeniu i wyznawaniu swojej religii... Za przeproszeniem, w (_!_) mam to, że MW się na coś by nie zgodziło, jak trafię dzisiaj 6 w totku, zbuduję sobie radyjko, obok radia M. w Toruniu :> visa vi ojca Dyrektora

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem