Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2006, 21:17   #141
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Co ty pieprzysz debilu "radio satanistyczne" czy ty jesteś normalny - jak wiemy szataniści to sekta. Ludzie najpierw się zastanówcie a dopiero potem piszcie.Młodzież Wszechpolsak na to by się nie zgodziła.
Debilu? Wskaz mi miejsce, w ktorym poslalem jakakolwiek inwektywe w Twoim kierunku.
A tak pozatym to jest tak jak myslalem. O radiu wspomnialem tylko dlatego, ze byla mowa o radiu maryja. Chcialem sprawdzic, czy jest tak jak uwazalem przedtem, czyt. wypowiadasz sie o tym, o czym gowno wiesz.
Nie chce Cie oswiecac, ale zapewne Radio Maryja nie pozwolilo Ci na tyle poszerzyc horyzontow bys wiedzial cokolwiek o LaVey'u i o zalozeniach normalnego satanizmu (nie szatanizmu jak to ladnie nazwales). Satanizm LaVey'a, czyli ten najliczniejszy, nijak ma sie do sekt, ani do pseudosatanistow. To jest poprostu odmienne spojrzenie na swiat i na czlowieka.

Tutaj racje maja Lexing, Rylek i Yassek, ktorzy Lexinga zle zrozumieli (on mowil chyba o pseudo~). Kolejna rzecz, ktora mnie irytuje. RM Kosciol katolicki i inne ostrzegaja przed satanizmem, gowno wiedzac o tym czym on jest. A potem dzieci bez wlasnego rozumu, opierajac sie na slowach innych chrzania glupoty na forum. To sie ma bezposredni do tematu nacjonalizmu jak widze.
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.