"Czy nazizm był dobry??"- nazbył systemzbrodniczym, nie był w żadnym wypadku dobry.
"W kraju nazistowskim?"- Nie, w kraju Narodowym, tłumaczyłem na czym polega różnica.
"Bo nie wydaje mi sie, zeby idiota byl wierny zasadom."- Teraz już wiem że nie masz żadnych zasad...
"czekam na twoje definicje frazy "Bóg, Honor...""- Bóg jako największe dobro dla człowieka (jedna z charakterystycznych cech Nacjonalizmu Polskiego). Honor jako wyznacznik postępowania. Druga najważniejsza rzecz po Bogu.
"Co do waszych nacjonalistyczno-nazistowskich idei - krzyczcie dalej, wszyscy ludzie mają was głęboko, nie stanowicie realnego zagrożenia, ot rozrywka dla ludzi którym życie nie idzie." - my też ciebie tam mamy...
"kazdy dobrze wie ,ze mw to organizacja faszystowska i uprzedzona wobec homoseksualistow i kogo tam jeszcze
Radze poczytac newsweek o neonazistach tam macie o nich wszystko napisane
u nas na osiedlu pojawily sie plakaty wlasnie tych o ktorych zjac opowiadal znaczy sie o tych ktorych logiem jest"szczerbiec " powiesili plakaty "zakaz pedalowania" i to nazistowskie nie jest?"- nie, "zakaz pedałowania" to wyrażenie opinii większości społeczeństwa. I dopuki w polsce jest wolność słowa takie plakaty są dozwolone. Uprzedze następne pytanie: Nacjonalizm JEST ZA wolnością słowa.
"a mnie wkurzaja ludzie ,ktorzy nic nie wiedza o ludziach ,a ich oceniaja negatywnie jzu napisalem skad te "poglady" bo jak dla mnie to jest faszystowski belkot"- wyobraź sobie że i mnie coś takiego wkuża, czyli wychodzi że większość forum to faszyści!!! No pięknie!! Nigdy bym nie przypuszczał!!!!
"Ksenofobia tez jest domena nacjonalizmu"- Ksenofobia NIE JEST domeną Nacjonalizmu!
"I ze niby nie jest podobny do nazizmu? Nacjonalizm ma wiecej wspolnego z nazizmem niz jakikolwiek inny ustroj. Jak ktos nie wierzy, niech zrobi sobie tabele porownawcza;]" -nie!! narodowy sobjalizm jest najbardziej podobny do socjalizmu- jak ktos nie wierzy, niech zrobi sobie tabele porownawcza.
|