Witam!
Dawno tutaj nie wchodzilem a jeszcze dawniej postowalem. Chcialbym pogratulowac wrzystkim, ktorzy do tej pory wspinali sie ze swoimi umiejetnosciami i poziomami - ogladalem wasze posty i musze przyznac, ze dosyc szybko wam to idzie dlatego gratulacje wam wszystkim (Nie bede wymienial, bo za duzo miejsca to zajmuje, ale wiem o kim mowie :-)). Ja drastycznie przestalem dawac zdiecia tak samo jak drastycznie zniknalem z Tibii. Moja kariera, (o ile to mozna tak nazwac) przynajmniej na razie, zakonczyla sie. Moj powod nie jest wcale oryginalny - zrezygnowalem poniewaz mimo, ze Tibia to nieskonczona gra (w dodatku OnLine), tak jak kazda po czasie nudzi sie. Powrocilem do gier, ktore w wczesniej juz gralem i uwazam, ze z Tibia bedzie tak samo. Zapewne niewielu z was mnie zna i niewielu z was bedzie za mna tesknic(i wcale na to nie licze), ale pisze tutaj, poniewaz odczuwam taka potrzebe i musze sie wygadac. Przynajmniej z Forum Tibia.pl sie pozegman, gdyz nie sadze, iz bede tutaj zagladal (jezeli juz to tylko do kumpli zdiecia poogladac). Chcialbym podziekowac ludziom, ktorzy mnie wspierali :-) i czasem komentowali moje zdiecia, a niewielu ich bylo.
@Czizys
Powiem szczerze: Niepamietam kiedy ja ostatnio expilem tudziez wbilem 37 Level :-) moze to strach przez kickiem rownym smierci : )? (38 pamietam ale to nie byl exp tylko "dobicie poziomu" na dragonach z kolega)
@Amoresso (Czy jakos tak :>)
RH i DSM poczeka : D
@Bezelowiec (Tomek)
Nadal nie dostalem z bani :<
@Wrzyscy ktorzy komentowali moje screeny
Dziekuje, o ile to byly pozytywne komentarze
@Eldon To "Ty" :-)
Ty jestes debil i zawsze cie kochalem : D
Chcialbym rowniez podziekowac mojej gildii za wspolprace. Pamietam o was i przepraszam was za to, ze odszedlem bez slowa. Zapamietam wrzystkich z Cast Away (dawnych Little Boys), wrzystkich ktorych znalem rzecz jasna.
Pozdrawiam was wszystkich : )
~Matiz
|