Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2006, 22:07   #148
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez [email protected]
Dokładnie przez to że niepostawie przecinka lub zamiast "ó" dam "u" nie moge moge nazywać się patriotą lub polakiem.
Fajnie, że masz samego siebie i innych rodaków w poważaniu, ja tam zawsze myślałem, że nazwy mieszkańców państw pisze się z dużej litery, ale widocznie jestem staromodny.

Cytuj:
Zastanów się Ghost Nieudany co ty piszesz to , że się pomyle lub zapomne przecinka nie jest efektem zwyczajnego lenistwa. A odnoście Polskiego Języka - kocham swój język Ojczysty i jestem dumny z niego czasami popełniam błędy ale gdyby ludzie popełniali tylko takie błędy to w polsce by byli sami Święci ludzie.
Jestem Świętym? Jakoś przez dwadzieścia trzy lata życia z hakiem nie udało mi się napisać "później" albo "mój" przez "u"...

Cytuj:
Więc się do tego nie przyczepiaj nikt nie jest nieomylny i staram się nie popełniać błędów ortograficznych ale nie zawsze to mi wychodzi.
Dziecko, tobie to praktycznie nigdy nie wychodzi. Ale cieszę się, że mój krótki apel coś poprawił w twojej tępej pale i piszesz już lepiej.

Cytuj:
Czemu uważam że powinno ono być , dlatego że ludzie starsi , schorowani którzy nie dadzą radę iść do Kościoła mogą sobie posłuchać Mszy Świętej przez to radio.Pod względem antysemityzmu w radiu , sprawą tą zajął się Watykan i Episkopat Polski
Z całym szacunkiem dla episkopatu, ale kwestię Radia Maryja sobie pokpił już dawno temu - skrajne olewactwo wobec takich spraw nieszczególnie dobrze świadczy o klerze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PiXik
namnożyło nam się nacjonalistów na forum ,dziwne tylko że daty dołączenia mają takie prędkie
Hrhrhr, trafna uwaga, pierwszy raz się z tobą zgodzę. :d

@Dwa Ostatnie Posty Morgrima
I co ma to do tematu? I czy ty znasz takie opcje menu kontekstowego jak "kopiuj" i "wklej"? Bo to jest NAPRAWDĘ przejaw kretynizmu, żeby przepisywać ze strony i przepisać jeszcze ŹLE.

Cytuj:
Co ty pieprzysz debilu "radio satanistyczne" czy ty jesteś normalny - jak wiemy szataniści to sekta. Ludzie najpierw się zastanówcie a dopiero potem piszcie.Młodzież Wszechpolsak na to by się nie zgodziła.
Sataniści a szataniści to nie to samo. To raz.
"Młodzież Wszechpolska na to by się nie zgodziła" - bo wy macie dużo do gadania w tej sprawie... Chyba, że... Aaa, wychodzi szydło z wora - a jednak macie zamiar "naprawić" Polskę na swój własny rozum i dyktować innym, co mogą robić, co nie?

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 01-07-2006 o 22:16.
Ghost Nieudany jest offline   Odpowiedz z Cytatem