Zobacz pojedynczy post
stary 01-07-2006, 22:11   #1
PharadoX
Zbanowany

PharadoX's Avatar

Data dołączenia: 16 03 2005

Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
Domyślny Czemu udzielacie się na forum?

Od ponad roku udzielam się na tym forum , pomadam newbiom , reportuje złe tematy , posty i spędźam tu dość sporą część czasu. Zamiast tego mógłbym pograć w CS'a , Burnouta 3 , Final Fantasy X-2 , albo nawet tibie i w inne gry , ale z jakiegoś powodów siedze tu i czekam na następną osobe która zabłądziła i czeka na pomoc. Nie rozumiem poco tu siedzie i pomagam innym skoro jest tyle innych żeczy do roboty , dlatego chciałbym się od was do wiedzieć czemu wy to robicie , może jest jakiś cel którego wcześniej nie zaóważałem. Jeżeli odnajde swój cel na tym forum , będę kontynuował to co robiłem dotychczas , ale wraz z tym tematem narażam się na ryzyko skasowania go , gdyż niewiem czy ten temat jest potrzebny. Wyobrażałem se już taką sytuacje : Temat skasowany by : "Moderator" Powód : to idz pograj w Burnouta. Ale cóż wkońcu musiałem to zrobić. A więc ... Jaki jest wasz cel na tym forum? Dla wdzięczności osób którym pomagacie? Żeby inni was dostrzegali jako ktoś obeznany z tibią? A może poprostu niemacie co robić dlatego tu przychodzicie i pomagacie? Czekam na wasze opinie.

Ostatnio edytowany przez PharadoX - 01-07-2006 o 22:43.
PharadoX jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.