Cytuj:
Drogi mój przyjacielu popatrz na temat tutaj dyskutujemy na temat Patriotyzmu , Nacjonalizmu oraz Poglądach narodowych. To jest główny temat a nie gramatyka i ortografia (chciaż to jeż jest jedna z ważnych spraw) ale nie priorytetowa w tym temacie.Więc czymaj się tematu a nienabijaj sobie postów pisząc tylko że "nie popełniasz błędów ortograficznych" a inni popełniają. Nie traktuj innych jak gorszych od siebie bo nie ocenia się człowieka po tym tylko że błędy ortograficzne popełnia czy też nie. Nie traktuj ludzi tak jakby byli gorsi od ciebie bo rzeczywistość może być albo jest inna.Trzymaj się tematu .
|
Prawda jest taka, że pierd0lisz jak potłuczony. Piszesz "jestem patriotą", a masz w chvju polską pisownię. Piszesz, że jesteś nacjonalistą, a czy gdybyś miał okazję nie spierd0liłbyś z polski? Jesteś tylko kolejnym pustym kretynem - było Was w historii wielu, ale większość się nawróciła, a ci którzy się nie zmienili poszli do piachu. Taka prawda pr0 nazisto. Żal mi Ciebie.
Btw. świętujesz pogromy żydowskie? Jak tak to jesteś ub4h kretynem.
Kod:
Nie traktuj ludzi tak jakby byli gorsi od ciebie bo rzeczywistość może być albo jest inna.
Jako nacjonalista chyba wywyższasz swój, jakże kretyński kraj ponad inne.