Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2006, 00:11   #24
Tiligus
Użytkownik Forum

Tiligus's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2004

Domyślny

oh, ah Phara~ naprawdę mi Ciebie żal.
Widać właśnie jaka Twoja pomoc była bezinteresowna, i jaka dobroć bije od Ciebie. Temat atrapa by tylko móc napisać o sobie i o tym co się zrobiło -.-'.

Jeszcze głupsze zapytanie , jaki ma się cel na Forum... Do Cholery przecież to miejsce do wymiany opinii,dyskusjii, zdobycia nowych informacji oraz porozmawianie na różne tematy. Nie wiem jak Ty traktujesz forum.. jak jakieś miejsce gdzie ktoś się spełnia?

Aha jeżeli spotkałeś się zimną ignorancją na Twoją "bezinteresowaną pomoc" i chcesz dalej zabłysnąć to musisz :
[Uwaga Ironia...]
1.Mieć pare mądrych cytatów w podpisie plus jakieś hasło głoszące przynależność do jakiejś grupy... hmmm możesz sobie coś wymyślić Proud member of Bezinteresowni Pomagierzy.
2. Gdy widzisz jakiś głupi temat broń Boże nie odpowiadaj "głupi temat <tu i tu zrobiłeś błąd> musisz ładnie sarkazmem powiedzieć "0mG chce być taki jak Ty PlX pLX !!!!111oneoneone" bo inaczej nie bedziesz c00l.
3.Udzielaj się gdzie możesz i przy tym jedź po ludziach gdzie tylko możesz... ktoś popełni błąd ortograficzny jedź po nim!
4. Znajdź sobie 3-4 ogólnie znanych ziomów z forum i nawiązuj do nich gdzie tylko możesz, wczuj sie w wspólnote.
5. Traktuj forum jak społeczeństwo, i kieruj się ideami Twoich znanych ziomków, i obieraj ich strony w dyskusjach
6. po krótkim czasie zostaniesz szychą a może nawet moderatorem
[/Uwaga Ironia...]

Topic zakończy się tak:
Strzelisz focha powiesz że już nikomu tu nie będziesz pomagać, że naprawde miałeś inne intencje etc. Moja mała rada nie angażuj się aż tak bardzo moda Ci nie dadzą i tak...

P.S Zaraz będzie flame lalalalala