Cytuj:
Wytlumacze ci to najdokladniej jak potrafie prawie jak na patyczkach w zerowce.
|
No tlumacz mistrzu...
Cytuj:
Otoz w czasie wojny jak zapewnie nie zdajesz sobie sprawy dostep do edukacji jest ograniczony/niemozliwy.
|
Tutaj strzeliles sobie samoboja. Moge Cie zapenic ze jest olimpijczykiem z historii. A szanowny pan nie slyszal o czysm takim jak tajne nauczanie? :>
Cytuj:
Wlasnie z powodu brau dostepu do edukacji w tamtych czasach mlodzi ludzie nieznali ortografi a mimo to walczyli za okczyzne.
|
Wydaje mi sie ze normalny dwunastolatek zna podstawy ortografii.Mlodsi nie walczyli. Zrozum ze przez wiekszosc wojnny nastolatki nie walczyly z bronia w reku. Wyjatek to powtanie warszawskie, ktore Imo bylo beznadziejnie przygotowane ale to nie ten temat. Jak juz to zajmowali sie malym sabotazem lub inna dywersja.
Cytuj:
Podsumowujac wypowiedzi PiXika, ghosta nieudanego oraz twoje Ci ludzie nie byli patriotami i nie kochali swojego kraju za ktory walczyli.
|
Podsumowujac Twoje wypowiedzi tylko MW sa patriotami, a inni sa konfidentami.
Cytuj:
a z ta opinia sie nie zgadzam i dlatego stanowczo twierdze iz bledy ortograficzne(chodzi mi o bledy przypadkowe a nie te robione specjalnie badz z lenistwa) nie maja zadnego wplywu na to czy jest sie patriota tudziez nie.
|
A ja sie nie zgodze, tylko znowu mi nie tlumacz druga wojnna swiatowa.
Cytuj:
Zalapales czy tlumaczyc lopatologicznie?
|
Szczerze?
To nadal nie wiem o co wam chodzi.