Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2006, 01:23   #174
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Udowodnie ci ze jestes debilem, niewierzysz? No to patrz.
No jestem ciekaw jak to zrobisz...
Cytuj:
Powiedz mi ile znasz starszych osob ktore braly udzial w wojnie?
Wytlumacz pojecie brac udzial we wojnie.
Cytuj:
Ja znam sporo, otoz ogromna ich czesc ma problemy nietylko z pisownia(o ile wogule potrafia pisac) ale rownierz z gramatyczna mowa.
Tu sie moge nie zgodzic. JA znam/znalem wiele osob ktore braly "udzial" we drugiej wojnie swiatowej i jakos mowia i pisza poprawnie. Nie wiem moze ja mieszkam na takim zadupiu,gdzie wszyscy nie maja problemow z mowa ojczysta.
Cytuj:
Kolejny raz klania sie czytanie ze zrozumieniem. Powiedz mi prosze(zacytuj, podkresl) gdzie chociarz zasugerowalem ze tylko w MW sa patrioci.
To byla odpowiedz na bezsensowne twierdzenie:
Cytuj:
Podsumowujac wypowiedzi PiXika, ghosta nieudanego oraz twoje Ci ludzie nie byli patriotami i nie kochali swojego kraju za ktory walczyli.
Powiedz mi prosze(zacytuj, podkresl) gdzie ja cos takiego powiedzialem.
Cytuj:
Okolo 30% spoleczenstwa ma problemy z pisownia,
To tylko zle swiadczy o polskiej edukacji.Btw skad masz takie dane?
Cytuj:
wedlug ciebie wiec nalezaloby im odebrac obywatelstwo i wydeportowac badz umiescici w gettach.
Powiedz mi prosze(zacytuj, podkresl) gdzie ja cos takiego powiedzialem.
Dorabiasz jakies nie stworzone teorie...
Cytuj:
Twoj tok myslenia(w twoim przypadku pojecie abstrakcyjne) jest prosty jak mechanizm obronny stokrotki "karzdy kto nie mysli tak jak ja jest inny nalezy go usunac"
Wybacz ale podsumowales sam siebie.
Cytuj:
Ludzie o pogladach podobnych do twich sa bardziej niebezpieczni dla spoleczenstwa niz LPR i Rydzyk razem wzieci
No widzisz. Ja mam takie same zdanie o Tobie jak Ty o mnie.

@Zajac
Cytuj:
Pierwszy raz o tym słyszę żeby ktoś chciał obozy dla homoseksualistów zrobić to jest śmieszny i niedorzeczny pomysł i nie opowiadaj, że to LPR lub MW wymyśliło gdyż jest to kłamstwo.
Moze masz racje...
Jutro poszperam w necie i wrocimy do tego tematu.

Pozdrawiam

PS. Nie zapominajcie o odrobinie szacunku na forum.Wyzywac innych od debili?

Ostatnio edytowany przez Wiślaczek - 02-07-2006 o 01:28.
Wiślaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem