Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Protar
Powiedz mi ile znasz starszych osob ktore braly udzial w wojnie? Ja znam sporo, otoz ogromna ich czesc ma problemy nietylko z pisownia(o ile wogule potrafia pisac) ale rownierz z gramatyczna mowa.
|
Skoro ogromna czesc twoich znajomych ma problemy z wyslawianiem sie, to oczywiscie musi tak byc tez, jesli chodzi o ogol. Druga sprawa jest to, ze wiekszosc osob starszych ma problemy z wyslawianiem sie, z przyczyny wieku. No i 3 jest to, ze jezyk polski sie ciagle zmienia i teraz to, co kiedys bylo poprawne, jest uznawane za bledne.
Cytuj:
Kolejny raz klania sie czytanie ze zrozumieniem. Powiedz mi prosze(zacytuj, podkresl) gdzie chociarz zasugerowalem ze tylko w MW sa patrioci.
|
A teraz bede wredny :
Kilka wyrazow "ciezkich" ortograficznie
-chociaz
-moj
-ktory
-twoj
-przyjaciel
-pszczola
-tolerancja
Cytuj:
Okolo 30% spoleczenstwa ma problemy z pisownia, wedlug ciebie wiec nalezaloby im odebrac obywatelstwo i wydeportowac badz umiescici w gettach.
|
A slyszales o tym, ze okolo 85% z 75% sondazy branych pod uwage nie jest dokladna?
Cytuj:
Twoj tok myslenia(w twoim przypadku pojecie abstrakcyjne) jest prosty jak mechanizm obronny stokrotki "karzdy kto nie mysli tak jak ja jest inny nalezy go usunac"
|
Odezwal sie tolerancyjny ^^
Cytuj:
Ludzie o pogladach podobnych do twich sa bardziej niebezpieczni dla spoleczenstwa niz LPR i Rydzyk razem wzieci
|
Ojej, no to mamy problem! W moim otoczeniu sa sami ludzie niebezpieczni dla spoleczenstwa, chyba musze zmienic kolegow i kolezanki :<