Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2006, 02:50   #181
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Powiedz mi ile znasz starszych osob ktore braly udzial w wojnie? Ja znam sporo, otoz ogromna ich czesc ma problemy nietylko z pisownia(o ile wogule potrafia pisac) ale rownierz z gramatyczna mowa.
Ja też znam ich sporo, i jakoś nie ma w tej grupie analfabetów... W ogóle co się czepiasz? Domagasz się od człowieka, który całą swoją młodość spędził na wysłaniu na sybirze by gadał niczym miodek?!
Cytuj:
Okolo 30% spoleczenstwa ma problemy z pisownia, wedlug ciebie wiec nalezaloby im odebrac obywatelstwo i wydeportowac badz umiescici w gettach.
Ja bym ich umieścił w szkole...
Cytuj:
Pierwszy raz o tym słyszę żeby ktoś chciał obozy dla homoseksualistów zrobić to jest śmieszny i niedorzeczny pomysł i nie opowiadaj, że to LPR lub MW wymyśliło gdyż jest to kłamstwo.
Niestety nie jestem w stanie ci tego przytoczyć, gdyż to nie jest info z neta lecz z TV i to nie jednego 'masońskiego' dziennika, ale wielu róźnych źrudeł. (wypowiedz jednego z ważniejszych posłów LPR). Ale jestem w 1oo% pewny, tego co słyszałem, w przeciwieństwie do niektórych staram się pisać rzeczy sprawdzone i realne...
Cytuj:
To nie jest moja wypowiedź tylko, Morgrim22 więc za niego wypowiadał się ani odpowiadał nie będę.
i tego od ciebie nie oczekuję, po prostu mam już nawyk walenia na forum gołymi cytatami bez pisania czyje to (lenistwo )
Cytuj:
Musisz wiedziec ze zarowno dysleksja jak i dysgrafia jest choroba, mozna z nia walczyc jednak jest to proces bardzo dlugi i wymagajacy duzego wysilku.
Rotfl'n'lol: sam mam teoretycznie dyzortografię i dysgrafię, i wiesz co ci powiem, te tezy, że to choroba to jeden wielki bullshitzior... Do błędów, nie znam prawie żadnych zasad ortograficznych, why? lenistwo i tyle... ale jakoś błędów mam nie wiele (mówię tutaj o sprawdzianach i pracach pisemnych z j.polskiego) czepić się można tylko niewyraźnego pisma, ale to też moja wina bo jak się przykładam to piszę ładnie. Więc powiem ci, że te wszelkie dysmózgownia nie istnieją, jeśli zmusi się dzieciaka to nauki i dbania o charakter pisma, to nie będzie miał problemów w przysłości...

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.