Zobacz pojedynczy post
stary 31-07-2004, 11:46   #15
Caspius
Użytkownik Forum

Caspius's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..

Domyślny

A ja wiem dlaczego. Historia taka sama jak z ludzimi, ktorzy np. palkiem na 8 lvlu maja skille 70/60 czy knightem na 8 lvlu 70/70 (znam sporo takich ludzi). Odpowiedz prosta: PK!. Ja osobiscie mialem 22lvl i 44 mlvl (teraz widac jakie mam w podpisie) i juz mnie probowali pknac (jakis knight na 30 lvlu). I wiecie co sie stalo? Ano ten knight, ktory byl mass pk i przyzwyczail sie ze sorc na lvlu ~20 z SDkow napierdziela po ok 100, a tu nagle ja mu zaczolem napieprzac po 130-150, kretyn nawet nei zdazyl uciec, a uhnac sie nie mogl bo byl zbyt zszokowany. Poza tym na moim obecnym lvlu/mlvlu zuzywam o wiele mnie run na hunty niz moi kumple ktorzy maja o kilka lvli wyzej, poniewaz maja cienki mlvl.

Inne powody? oczywiscie duma nie ma to jak powiedziec kumplom ze masz h-mlvl ^^. zreszta nei tylko kumplom, innym takze ile to razy widzialem jak ktos mi puszczal msg w stylu "O.o" czy tym podobne. A na lvl zawsze jest czas.

Jeszcze malo? no to ci powiem ze to jest o tyle dobre, ze jak na poczatku masz wysokie skile/mlvl, to potem mozesz expic bez ograniczen. nie musisz sie rpzejmowac tym, ze masz za niskie, poniewaz potem bedzie wskakiwac samo
Koncze z tibia... Ciekawe ile wytrzymam
Caspius jest offline   Odpowiedz z Cytatem