Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morgrim22
Dlaczego piszę Nacjonalizm z dużej litery a żyd z małej?? Proste! Nacjonalizm lubie więc go wyróżniam a żyd z małej bo ich nie lubię. Tak, jestem nietolerancyjny! I to dzięk tzw. "tolerancyjnym" ludziom...
|
Jesteś jednym z tych 14/88?
Cytuj:
"ok, to jest dobre podejście, a teraz powiedz mi, czy honorowe jest pranie/znęcanie się psychicznie/fizycznie na kimś bo ma inne poglądy?"- a czy tzw. "tolerancyjni" ludzie i pewne mniejszości nie znęcają się psychicznie i fizycznie nad innymi??
|
Dziwne - ja jestem tolerancyjny i się nie znęcam. A mniejszości - geje Cie kiedys pobili? Bo mnie już z 10 razy skini gonili, a geje nigdy.
Cytuj:
Przykłady?? Tzw. homofobia- każdy normalnie myślący człowiek wie że to jest pusta, wymyślona fraza. Homofobia NIE ISTNIEJE! (Chyba że ok. 85-90% społeczeństwa jest na nią chora). Tzw. "mowa nienawiśc"i: kolejny, idiotyczny twór ludzi "tolerancyjnych" (a podobno jest demokkracja, wolność słowa itd...).
|
A ja powiem tylko tyle - mi oni nie przeszkadzają i lepiej żeby adoptowali dzieci, jak mają siedziećw sierocińcach.
Cytuj:
"Antifa"- potrafią pobić dziecko ale gdy jest kilka silnych osób to przy ucieczce w zakręty wchodzą z zawrotną prędkością -i przy tym są ponoć "tolerancyjni"...
|
Yeah, antifa jest sup4h ziebana. Jak generalnie wszyscy faszyści i neonaziści. Chcąc walczyć z nazizmem nie można być samemu nazistą.
//El editto
W afryce? Tam nie ma na nic kasy, jest 40 stopni. Zresztą ziemia jest dla ludzi.