Zobacz pojedynczy post
stary 02-07-2006, 13:00   #196
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Nie twierdzenie drogi Watsonie tylko stwierdzenie(twierdzenia jest to polaczenie zbiorow zdan ktore sie implikuja).
Mozliwe ze zrobilem literowke. Ale nie musisz uzywac takich madrych slow, aby udowodnic swoja wielkosc.
Cytuj:
Zacytuj mi wiec te stwierdzenie
"Podsumowujac wypowiedzi PiXika, ghosta nieudanego oraz twoje Ci ludzie nie byli patriotami i nie kochali swojego kraju za ktory walczyli. "
Cytuj:
Z twoich wypowiedzi wynika ze osoba ktora popelnia bledy ortograficzne nie moze byc patriota, tlumaczylem ci to jednak niezrozumiales, czego oczywiscie sie spodziewalem.
Jak o panie wyciagneles takie blyskotliwe wnioski?
Niestety nie jestem tak madry jak Ty, zeby zrozumiec Twoje racje.
Cytuj:
Z raportow ministerstwa edukacji(sa jawne)
Poprosze linka...
Cytuj:
mama mojego znajomego jest dyrektorka.
No i co? Jest dyrektorka, ale czego?
Cytuj:
Musisz wiedziec ze zarowno dysleksja jak i dysgrafia jest choroba, mozna z nia walczyc jednak jest to proces bardzo dlugi i wymagajacy duzego wysilku.
Dysgrafie i dysleksje wykryto u mnie juz 6 lat temu,w tym czasie zrobilem duze postepy w gramatyce i ortografi(gdybym narobil razacych bledow wytknalbys mi je) niemniej jednak nawet gdy te bledy robilem, bylem patriota.
W dzisiejszych czasach kazdy ma dysgrafie i dyslekcje...
Cytuj:
Mozesz gadac co chcesz, jednak nie zmienie swojego zdania, gdyz wiem ze mam racje
No pewnie tylko Ty masz racje, ainni moga Ci naskoczyc poniewaz nic nie wiedza...

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Wiślaczek - 02-07-2006 o 15:00.
Wiślaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem